top of page

David Ashbaugh

David Ashbaugh - Bettingstars hockeyexpert


I takt med att vår följarskara ökar, ökar även Bettingstars rekrytering av duktiga sport och spelexperter. Näst på tur är den karismatiska kanadensaren David Ashbaugh som besitter djup kunskap inom ishockey. Bettingstars är överlyckliga över att kunna välkomna David till vårt team och önskar honom stort lycka till på sitt nya äventyr. David kommer främst att bidra med andelsspel inom spelformen Powerplay som spelas på Svenska Spel. Han har redan hunnit med att axla manteln vid några tillfällen och avgick senast med 8 rätt vilket var ett fint bidrag till Bettingstars kassa. Vi passar på att ge er en närmare introduktion om vår nya stjärna.


Bakgrund


David växte upp i en liten kuststad som heter White Rock, cirka 45 minuter söder om Vancouver i Kanada. Han har varit ett livslångt hockeyfan och Canucks-supporter. Trots sin passion för hockey spelade han aldrig själv. Han utövade dock flera sporter under sin uppväxt, bland annat baseboll, fotboll, basket och kampsport.


David studerade och examinerade på British Columbia Institute of Technology med en examen i radio- och tv-sändningar. Strax därefter började han sin karriär. Davids första sändningsjobb tog honom till en mycket liten stad i norra Kanada som heter Chetwynd där han var programledare för den lokala radiostationen och kommentator för stadens lokala hockeylag.

Efter en tid flyttade David till Merritt där han kommenterade Merritt Centennials, ett A-juniorlag i British Columbia Hockey League.

Efter att ha lämnat branschen i ungefär ett år ansökte David om att bli engelskspråkig kommentator för SHL och anställdes kort därefter. Han flyttade till Linköping i augusti 2017 och har varit engagerad i SHL sedan dess. Även om Davids erfarenhet när det kommer till betting är begränsad, är hans kunskap om Svenska Hockeyligan stor. Den kunskapen hoppas David kunna använda på ett bra sätt och bidra till många fina spelvinster för Bettingstars. Det är något vi ser fram emot med stor glädje och entusiasm.


Tack David för att du väljer Bettingstars. Vi ser fram emot att följa din resa och glädjas åt många gemensamma vinster!

Tipster AI Frank

Senaste speltips av

David Ashbaugh

bottom of page