top of page

Annonsinformation

Om våra annonser på hemsidan

Om våra annonser


Senast uppdaterad: 18 December 2023


Vi på Bettingstars är stolta över att kunna erbjuda dig en omfattande plattform för att utforska och dra nytta av speltips och erbjudanden från olika spelbolag i Sverige. För att möjliggöra detta och fortsätta erbjuda våra tjänster kostnadsfritt, använder vi annonser som en viktig del av vår intäktsmodell. Här vill vi förklara hur vårt annonsprogram fungerar och hur det påverkar din upplevelse på vår webbplats.


1.Relevanta annonser och erbjudanden

Vi strävar efter att visa annonser som är relevanta och intressanta för våra besökare. För att göra detta använder vi teknologier som hjälper oss att förstå dina preferenser baserat på din användning av vår webbplats. Denna anpassning hjälper dig att hitta erbjudanden och speltips som kan vara av intresse för dig.


2. Affiliate-marknadsföring

De länkar och erbjudanden som du hittar på våra sidor tillhör ofta olika spelbolag. Det är viktigt att veta att vi kan få en provision om du väljer att använda någon av dessa länkar och registrera dig eller göra en insättning hos det aktuella spelbolaget. Denna provision är en del av vårt sätt att finansiera vår verksamhet och fortsätta erbjuda dig högkvalitativt innehåll.


3. Transparens och integritet

Vi värdesätter din integritet och vill försäkra dig om att vi följer strikta riktlinjer när det gäller användningen av dina personuppgifter i samband med annonser. Vänligen hänvisa till vår Integritets- och Cookiepolicy för detaljer om hur vi hanterar dina uppgifter.


4. Ingen påverkan på vår objektivitet

Det är viktigt att betona att annonser och provisioner inte påverkar vårt oberoende och objektivitet när det kommer till att ge speltips och recensioner. Vi strävar alltid efter att ge opartisk information och råd för att hjälpa dig fatta informerade beslut.


5. Valmöjlighet och kontroll

Om du inte önskar att se annonser som är baserade på din användning av vår webbplats, har du möjlighet att konfigurera dina webbläsarinställningar för att blockera eller begränsa cookies och annan spårningsteknik. Detta kan påverka den anpassade upplevelsen, men du kommer fortfarande att kunna använda vår webbplats och dra nytta av vårt innehåll.


Vi tackar dig för ditt förtroende och stöd när du använder https://www.bettingstars.se/. Dina klick på annonser och användning av länkar hjälper oss att fortsätta erbjuda dig värdefull information om spelbolag och speltips i Sverige. Vi är engagerade i att göra din upplevelse på vår webbplats så givande som möjligt och ser fram emot att fortsätta vara din resurs för spelrelaterade frågor.

bottom of page