top of page

Om Bettingstars

Lär känna oss och våra rekare

Passionerad expertis inom Sport & Spel


Bettingstars grundades som en kärleksförklaring till Sport. Något som väcker känslor, bra som dåliga. Glädje, sorg, förtvivlan, ovisshet, rädsla, förväntan men framförallt hopp. Ni som är inbitna supportrar av klubbar och föreningar runt om i världen vet precis vad vi menar. Oavsett vilken sport hjärtat slår för bjuds man på underhållning året om. Det är en viktig del av en vardag och ger den inbitne något att se fram emot. Inför varje säsong, varje uppehåll, inför varje match finns där hopp. Kommer mitt lag att vara bra i år? Kommer vi att slå våra rivaler? Kommer vi att vinna ligan? Kommer vi att åka ut? Kommer jag att kunna slänga en känga till min bästa vän som är supporter av våra bittra rivaler eller blir det tvärtom? Dessa är några frågor vi ständigt ställer oss och får uppleva svaren säsong efter säsong. Vissa kan kalla det primitivt och enformigt. För Bettingstars är det vacker poesi. 


Samspelet mellan sport och betting


Passionen för sport har bidragit till att Bettingstars under flera decennier har samlat på sig ovärderlig kunskap inom flera sporter. Det kan handla om specifika lag, storleken på deras arena och dess underlag, tränare och deras filosofier samt spelare. Är de vänsterhänta, är de högerfotade, är de snabba, starka, gillar de att dribbla eller föredrar att passa, är de heta eller kan behålla lugnet, gillar de att skjuta eller slå inlägg? Allt detta har varit ett nöje att studera och precis som sporter har utvecklats har Bettingstars gjort detsamma. 


För ett tiotal år sedan upptäckte vi att vi kunde kapitulera på dessa kunskaper i samband med betting. Samspelet mellan sport och spel visade sig förhöja spänningen under ett event och satte extra krydda på samtliga känslor. Det är också ett ypperligt sätt att testa sina kunskaper och ge näring till tävlingsandan.


Bettingstars har bemästrat detta samspel och funnit sin nisch vilket under ett decennium gett oss ett övertag mot spelbolagen. Vi har lång erfarenhet av samtliga spelsidor och kan oftast förutspå odds på events innan de ens är satta. På så sätt har vi stor möjlighet att hitta spel med bra värde och slipper ödsla tid på onödiga matcher. På Bettingstars.se kommer vi att dela våra skarpaste analyser och våra bästa speltips då vi anser att sann glädje är den som delas med andra. 


Bettingstars största fokus ligger på fotboll men vi finner stor njutning i mycket annat så som hockey, tennis, MMA, basket och mycket mer. 


Möt våra Bettingstars

Sanel Hrnjic

Grundare av Bettingstars tillika speltipsexpert med stor passion för sport och statistik. Huvudfokus ligger på fotboll ifrån Europas flesta hörn.


Bakgrund

Sanel tillbringade sina ungdomsår i Mjällby AIF:s ungdomsakademi. En klubb som då spelade i Superettan och hade lirare som Mattias Asper, Chippen Willhelmsson, Patrik "Bagarn" Rosengren med flera. Numera är Mjällby ett vanligt inslag i Allsvenskan. "Avsaknaden av motor" gjorde att Sanel aldrig tog klivet till a-laget och flyttade som nybliven 20-åring till Jönköping för att studera internationell ekonomi på Internationella handelshögskolan. Sportintresset avtog inte under studietiden. Tvärtom ökade det då Sanels favoritlag sedan barnsben, HV71, spelade sina hockeymatcher i Jönköping. Det blev en del besök på Kinnarps arena samt några guldfiranden på torget under hans tid i staden. Det var även här som hans sanna passion växte fram, Sportbetting.


Nutid

Efter studierna flyttade Sanel till sin nuvarande ort Linköping. Här har han under åren finslipat sin passion och haft stor framgång inom sport och spel. År 2018 började han som speltipsexpert hos våra branschkollegor Bettingstugan. Utvecklingskurvan har sedan dess pekat uppåt där år 2022 kröntes med en förstaplats på den prestigefyllda bokföringssidan för offentliga speltips, Sharps. År 2022 var ett starkt bidrag till placeringen då året landade på osannolika 124% RoI efter 169 speltips. Efter cirka 700 speltips över nästan fem års tid och en total RoI på nära 113% blev det hög tid för Sanel att testa något nytt. I April 2023 lanserades sidan Bettingstars.se med Sanel i spetsen. Här publiceras dagsfärska speltips av landets kanske vassaste penna i hopp om att dela denna passion och utbyta kunskap med likasinnade. Bettingstars statistik bokförs på webbsidan Betdiary för de som gillar siffror.
bottom of page