top of page

Topptipset

Köp våra andelar hos Svenska Spel

TOPPTIPSET TIPS V.11

Spelstopp: 13/3 - 20:29

Rader: 216

Bettingstars

Hur fungerar Topptipset?

Topptipset är en spännande spelform som erbjuds av Svenska Spel. Det är en möjlighet för spelare att förutsäga resultatet (1X2) i åtta fotbollsmatcher och ha chansen att vinna en del av prispotten. Konceptet är enkelt. Spelaren ska för varje match välja ett av tre alternativ: 1 (hemmavinst), X (oavgjort) eller 2 (bortavinst). Målet är att få alla rätt för att vinna. 


Utdelningen på Topptipset brukar vara lägre än vid spel på Stryktips och Europatips. Det beror främst på att svårighetsgraden är lägre med färre antal matcher. En person kan dock väldigt enkelt göra flera likadana system genom att multiplicera sin rad med upp till 10x. Det betyder att raden kommer att kosta 10 gånger mer än en enskild rad samtidigt som utdelningen blir upp till 10x så hög jämfört med en singelrad. Topptipset är en rolig spelform som äger rum flera gånger i veckan och det kostar överlag mindre att göra slagkraftiga rader.


Här är ett exempel på hur en Topptipset-kupong kan se ut: 


1. Manchester United - Chelsea (1X2) 

2. Barcelona - Real Madrid (1X2) 

3. Juventus - AC Milan (1X2) 

4. Liverpool - Manchester City (1X2) 

5. Bayern München - Borussia Dortmund (1X2) 

6. Paris Saint-Germain - Marseille (1X2) 

7. Ajax - PSV Eindhoven (1X2) 

8. Arsenal - Tottenham (1X2) 


Topptipset är en populär spelform som tilltalar fotbollsentusiaster och spelare som gillar att följa och analysera fotbollsmatcher. Det ger möjligheten att kombinera sin passion för sporten med spänningen i att förutse resultaten och vara en del av den gemenskap som uppstår kring spelet. 


Topptipset - multiplicera din vinst

Då insats och utdelning på Topptipset generellt är lägre än vid spel på Stryktipset och Europatipset erbjuds här möjligheten att multiplicera sin insats med upp till 10x. Detta innebär att kostnaden för den rad som man avser att lägga blir tio gånger dyrare. Fördelen med detta spelsätt är att en eventuell vinst också multipliceras med upp till 10. Detta basera på hur många rader man väljer att spela.


Anledningen till att denna funktion erbjuds på Topptipset är för att det möjliggör en högre vinst.


Topptipset tips - Jämför oddsen mot streckfördelningen

För att lyckas med Topptipset är det viktigt att förstå oddsen och hur de jämförs med streckfördelningen. Våra Topptips inkluderar insikter om hur du använder detta till din fördel. Topptipset är ett spännande poolspel med många möjligheter att öka sina vinstchanser. Med vår guide om Topptipset får du en stark grund att bygga din strategi på och maximera din vinst när du spelar på Topptipset.


Topptipset resultat

Det går att följa resultatet och utvecklingen live under varje spelomgång av Topptipset. Inloggad på Svenska Spel går det att klicka på sin pågående spelkupong för att ta reda på den aktuella ställningen under en omgång. Allt eftersom resultaten i matcherna varierar förändras antal rätt och den potentiella utdelningen vid vint. Allt detta går att följa i realtid när man är inloggad på Svenska Spel.

 • Vad är Bettingstars?
  Bettingstars en hemsida skapad av oss som älskar sport och betting. Här kan man ta del av väl formulerade speltips med marknadens bästa odds, sportnyheter, andelsspel, bonuslistor samt spelbolagsrecensioner för att enkelt hitta sin personliga favoritsida för spel.
 • Varför Bettingstars?
  Svaret är enkelt. Kvalitet. Bettingstars består av landets hetaste speltipsanalytiker som kommer att leverera underhållande läsning, spännande betting och många vinster. Vårt mål är att i längden uteslutande ha vinnande experter som förtjänar en plats på Bettingstars stjärnhimmel. Alla experter bokför sina resultat i offentliga kalkyler så att man snabbt får tillgång till deras statistik. På Bettingstars kan man även ta del av: Gratis speltips – Grundligt analyserade speltips levererade i enkelt format Underhållande medieinnehåll Andelsspel/Poolspel – Spela tillsammans med våra experter och öka dina chanser till storvinsten Lista över spelbolag samt oddsbonusar så att du enkelt hittar din favoritsida för betting Senaste nytt inom sport & spel
 • Erbjuder Bettingstars spel på Stryktipset och Europatipset?
  JA! Bettingstars erbjuder andelsspel på dessa populära spelformer från Svenska Spel. För att ta del av våra andelar behöver du gå med i laget Bettingstars. Länken till vårt lag är följande BETTINGSTARS (svenskaspel.se). Håll utkik efter våra andelar!
 • Vad är VIP-Betting?
  VIP Betting är vår betaltjänst för dig som är redo att ta nästa nivå. Via en privat grupp kommer våra duktiga spelexperter att dela sina speltips i samma ögonblick som de hittar ett spel. På så sätt ökar chansen att få det högsta oddset innan marknaden hinner pressa ner det. Välj vårt paket Big Bang Betting (499 kr).
 • Vilka plattformar finns Bettingstars på?
  Man finner oss på vår hemsida Bettingstars.se, Facebook, Youtube, Instagram samt Snapchat.
bottom of page