top of page

Powerplay

Köp våra andelar hos Svenska Spel

POWERPLAY TIPS SHL OMGÅNG 52

Spelstopp: 12/3 - 18:59

Rader: 216

David Ashbaugh

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.6

Spelstopp: 10/2 - 15:59

Rader: Blandat

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.3

Spelstopp: 20/1 - 15:14

Rader: Blandat

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.52

Spelstopp: 30/12 - 15:14

Rader: Flera system

Bettingstars

POWERPLAY TIPS V.10

Spelstopp: 9/3 - 15:14

Rader: 216

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.5

Spelstopp: 3/2 - 15:14

Rader: Blandat

Bettingstars

POWERPLAY TIPS V.2

Spelstopp: 13/1 - 15:14

Rader: 216

David Ashbaugh

POWERPLAY TIPS V.52

Spelstopp: 28/12 - 18:59

Rader: 216

Bettingstars

POWERPLAY TIPS V.8

Spelstopp: 24/2 - 15:14

Rader: 144

David Ashbaugh

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.4

Spelstopp: 27/1 - 15:14

Rader: Blandat

Bettingstars

POWERPLAY TIPS V.1

Spelstopp: 6/1 - 15:14

Rader: 216

David Ashbaugh

POWERPLAY TIPS V.51

Spelstopp: 19/12 - 18:59

Rader: 216

David Ashbaugh

Powerplay

Powerplay är en spännande funktion inom sportsbetting som ger dig möjlighet att öka dina vinster och ta del av ännu större spänning. I denna detaljerade guide kommer vi att fördjupa oss i Powerplay, utforska dess historia och funktion, samt dela med oss av några speciella händelser och viktig fakta om denna populära bettingfunktion.


Powerplay Historia

Powerplay introducerades av Svenska Spel som ett sätt att förhöja spelupplevelsen och ge spelarna chansen att öka sina vinster. Sedan dess har spelformen blivit en omtyckt favorit bland svenska bettingentusiaster. Powerplay har utvecklats och anpassats över tid för att bättre tjäna spelarnas behov och öka spänningen i deras bettingäventyr.


Hur fungerar Powerplay?

Grunden i Powerplay är enkel men kraftfull. Funktionen ger dig möjlighet att öka utdelningen på en vinstlinje om du har rätt på alla dina val i raden. Till exempel, om du har flera rader med korrekta förutsägelser, kommer Powerplay att multiplicera dina vinster och ge dig ännu större utdelning. Detta gör att spelare kan maximera sina vinster och njuta av en intensifierad spelupplevelse. Powerplay är iskockeyns motsvarighet till fotbollens Topptipset. Det är en spännande spelform som erbjuds av Svenska Spel. En populär möjlighet för spelare att satsa på en kombination av ishockeymatcher och därigenom öka spänningen och möjligheterna till vinst.


Powerplay består av ett urval av matcher ifrån en specifik omgång av ishockeyn. Det kan vara både nationella och internationella tävlingar och ligor så som Elitserien och NHL. Spelaren ska förutsäga resultatet av åtta matcher (1X2). För att vinna krävs det rätt resultat i samtliga matcher. Ju mer osannolikt resultat blir desto högre blir vinsten.


Genom att göra sina analyser och välja rätt kombination av spel kan spelare ta del av den härliga känslan av att vinna och samtidigt njuta av de olika sportevenemangen och matcherna som erbjuds.


Powerplay är en spelform som erbjuder en specialiserad och underhållande spelupplevelse för sportentusiaster och spelare kan det lilla extra om ishockey.


Här är ett exempel på hur en Powerplay-kupong kan se ut: 


1. HV71 - Linköping

2. Växjö - Modo 

3. Luleå - Färjestad

4. Modo - Vita Hästen

5. Detroit - Boston

6. Minnesota - St- Louis

7. Montreal - Toronto

8. Nashville - San Jose


Powerplay - tips och förslag

För att lyckas på Powerplay är det viktigt att ha en strategi. Våra Powerplay analyser kommer att hjälpa dig att dra nytta av denna funktion och öka dina chanser till vinst. Genom att göra kloka val och planera din betting med Powerplay i åtanke kan du maximera dina kunskaper och få mer spänning vid varje omgång.


Powerplay resultat

Det går att följa resultatet och utvecklingen live under varje spelomgång av Powerplay. Inloggad på Svenska Spel går det att klicka på sin pågående spelkupong för att ta reda på den aktuella ställningen under en omgång. Allt eftersom resultaten i matcherna varierar förändras antal rätt och den potentiella utdelningen vid vint. Allt detta går att följa i realtid när man är inloggad på Svenska Spel.

 • Vad är Bettingstars?
  Bettingstars en hemsida skapad av oss som älskar sport och betting. Här kan man ta del av väl formulerade speltips med marknadens bästa odds, sportnyheter, andelsspel, bonuslistor samt spelbolagsrecensioner för att enkelt hitta sin personliga favoritsida för spel.
 • Varför Bettingstars?
  Svaret är enkelt. Kvalitet. Bettingstars består av landets hetaste speltipsanalytiker som kommer att leverera underhållande läsning, spännande betting och många vinster. Vårt mål är att i längden uteslutande ha vinnande experter som förtjänar en plats på Bettingstars stjärnhimmel. Alla experter bokför sina resultat i offentliga kalkyler så att man snabbt får tillgång till deras statistik. På Bettingstars kan man även ta del av: Gratis speltips – Grundligt analyserade speltips levererade i enkelt format Underhållande medieinnehåll Andelsspel/Poolspel – Spela tillsammans med våra experter och öka dina chanser till storvinsten Lista över spelbolag samt oddsbonusar så att du enkelt hittar din favoritsida för betting Senaste nytt inom sport & spel
 • Erbjuder Bettingstars spel på Stryktipset och Europatipset?
  JA! Bettingstars erbjuder andelsspel på dessa populära spelformer från Svenska Spel. För att ta del av våra andelar behöver du gå med i laget Bettingstars. Länken till vårt lag är följande BETTINGSTARS (svenskaspel.se). Håll utkik efter våra andelar!
 • Vad är VIP-Betting?
  VIP Betting är vår betaltjänst för dig som är redo att ta nästa nivå. Via en privat grupp kommer våra duktiga spelexperter att dela sina speltips i samma ögonblick som de hittar ett spel. På så sätt ökar chansen att få det högsta oddset innan marknaden hinner pressa ner det. Välj vårt paket Big Bang Betting (499 kr).
 • Vilka plattformar finns Bettingstars på?
  Man finner oss på vår hemsida Bettingstars.se, Facebook, Youtube, Instagram samt Snapchat.
bottom of page