top of page

Stryktipset

Köp våra andelar hos Svenska Spel

STRYKTIPSET VECKA 14

Spelstopp: 6/4 - 15:59

Rader: 1296

Fritz tippar

STRYKTIPSET TIPS V.8

Spelstopp: 24/2 - 15:59

Rader: 2304

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.4

Spelstopp: 27/1 - 15:14

Rader: Blandat

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.52

Spelstopp: 30/12 - 15:14

Rader: Flera system

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.11

Spelstopp: 16/3 - 15:59

Rader: 1296

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.6

Spelstopp: 10/2 - 15:59

Rader: Blandat

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.3

Spelstopp: 20/1 - 15:14

Rader: Blandat

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.52 BOXINGDAY

Spelstopp: 26/12 - 15:59

Rader: 2592

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.10

Spelstopp: 9/3 - 15:59

Rader: 1296

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS & POWERPLAY V.5

Spelstopp: 3/2 - 15:14

Rader: Blandat

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.2

Spelstopp: 13/1 - 15:59

Rader: 3072

Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.51

Spelstopp: 23/12 - 15:59

Rader: 3072

Bettingstars

Upptäck Stryktipset hos Bettingstars

Stryktipset är en av de mest spännande och populära formerna av sportsbetting i Sverige. Om du vill öka dina chanser att vinna på Stryktipset, är du på rätt plats. På Bettingstars.se erbjuder vi sylvassa analyser, avgiftsfria andelar och gemenskapen att fira vinsterna som ett lag.


Varför Stryktipset?

Stryktipset är mer än bara ett spel; det är en svensk tradition som har underhållit folket i generationer. Det innebär att du försöker förutsäga resultaten av 13 fotbollsmatcher, vilket kräver en kombination av expertis, taktik och en liten portion tur. Matcherna brukar oftast hämtas ifrån Premier League samt Championship. Med våra Stryktips kan du ta din betting till nästa nivå.


Exempel på en omgång av Stryktipset


 1. Brighton - Newcastle

 2. Chelsea - Everton

 3. Man City - Man Utd

 4. Arsenal - Fulham

 5. Brentford - Fulham

 6. Bournemouth - Crystal Palace

 7. Tottenham - Newcastle

 8. Southampton - Coventry

 9. Swansea - Cardiff

 10. Watford - Leicester

 11. Leeds - Middlesbrough

 12. Stoke - Norwich

 13. Preston - Blackburn Rovers


Jackpot – Vid tillfällen då det inte blir utdelning vid 10, 11, 12 eller 13 rätt uppstår det en Jackpot till nästa omgång av Stryktipset. Då är det extra stort värde att delta så håll utkik!


Stryktipset tips

Vårt dedikerade team av sportsbettingexperter har noga analyserat varje aspekt av Stryktipset för att ta fram de bästa tipsen och strategierna. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer våra analyser att vara ovärderliga för att hjälpa dig att fatta kloka beslut.


1. Analysera Statistik: Vi granskar noggrant lagens prestationer, tidigare möten och skadelistor för att göra insiktsfulla analyser.


2. Expert Rådgivning: Våra experter delar med sig av sina bästa råd och strategier för att öka vinstchansen.


3. Stryktipset Nyheter: Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och utvecklingarna inom fotbollsvärlden för att fatta välgrundade beslut.


4. Bettingguider: För nybörjare erbjuder vi detaljerade guider om hur man spelar Stryktipset och förstå odds.


Alltid Gratis Stryktipsanalyser

Bettingstars tips, analyser och förslag är alltid gratis. Ta enkelt del av dem genom hemsidan eller våra sociala medier såsom Facebook, Instagram, Snapchat eller Twitter.


Historien bakom Stryktipset

Stryktipset, även känt som "Stryket," är en klassisk svensk spelinstitution som introducerades redan 1934. Sedan dess har det underhållit och utmanat spelare med sin unika koncept. Att försöka förutse resultatet av 13 fotbollsmatcher har blivit en tradition för många svenskar.


Var kan du lämna in din Stryktipset Tipsrad?

För att delta i Stryktipset måste spelaren fylla i en kupong där man markerar sitt tips för varje match. Det finns tre alternativ att välja mellan för varje match: 1 (hemmavinst), X (oavgjort) eller 2 (bortavinst). Spelaren kan också välja att använda sig av systemspel, där flera alternativ kombineras för att öka vinstchanserna. Systemspel är dyrare än att spela enskilda rader men ökar chansen till vinst. Av den anledningen är det vanligt bland experter att göra stora system och stycka upp dem i andelar. Andelar som enskilda spelare kan ta del av och därmed äga en del av den potentiella vinsten.


System och strategier för bättre Stryktips

Att skapa ett effektivt system är en kritisk del av att spela Stryktipset. Genom att använda olika system kan du öka dina vinstchanser. Våra Stryktips rader inkluderar expertförslag för system och strategier som kan hjälpa dig att göra smarta val och maximera dina potentiella vinster.


13 Rätt på Stryktipset

Förstå betydelsen av att få 13 rätt på Stryktipset och varför det är en prestation som förtjänar respekt. Vi delar insikter om att uppnå detta imponerande resultat.


Återbetalningsprocent och vinstfördelning på Stryktipset

Få grepp om återbetalningsprocenten och hur vinstpotten fördelas bland olika vinstgrupper på Stryktipset. Lär dig hur du kan maximera din potentiella utdelning.


Stryktipset - Resultat och utdelning

Det går att följa resultatet och utvecklingen live under varje spelomgång av Stryktipset. Inloggad på Svenska Spel går det att klicka på sin pågående spelkupong för att ta reda på den aktuella ställningen under en omgång. Allt eftersom resultaten i matcherna varierar förändras antal rätt och den potentiella utdelningen vid vint. Allt detta går att följa i realtid när man är inloggad på Svenska Spel.


Efter att matcherna är avslutade, är det viktigt att förstå hur resultaten fastställs och hur utdelningen fungerar. Vi förklarar processen bakom resultat och utdelning på Stryktipset.


Att förstå spelreglerna på Stryktipset är avgörande för att förbättra din strategi och öka dina vinstchanser. Genom att utforska historien, lära dig var du kan lämna in din tipsrad, tillämpa system och strategier, och förstå vinststrukturen, kommer du att vara väl rustad för ditt nästa Stryktipset-äventyr.


Mer Poolspel från Svenska Spel

Svenska Spel erbjuder ett brett utbud av spännande poolspel som har blivit en favorit bland spelentusiaster. På Bettingstars.se, vår dedikerade plattform för sportsbetting, ger vi dig de bästa tipsen för att maximera din upplevelse med Svenska Spels poolspel.


Topptipset är en populär klassiker där du försöker förutse resultatet av åtta fotbollsmatcher. Våra Topptips hjälper dig att göra välgrundade val och öka dina vinstchanser.


Europatipset tar spänningen internationellt med tolv utvalda fotbollsmatcher från hela Europa. Besök vår sida för Europatipset och ta del av vår expertis för att lyckas i detta omtyckta spel.


Powerplay är för de som älskar hockey. Med våra Powerplay Tips kan du öka spänningen under matcherna och öka dina vinstchanser när du spelar på Svenska Spels hockeypool.


Oavsett vilket av dessa poolspel du föredrar, kommer Bettingstars.se att göra allt för att maximera din poolspelupplevelse. Besök våra sidor för att få de senaste tipsen när du spelar med Svenska Spel.

 • Vad är Bettingstars?
  Bettingstars en hemsida skapad av oss som älskar sport och betting. Här kan man ta del av väl formulerade speltips med marknadens bästa odds, sportnyheter, andelsspel, bonuslistor samt spelbolagsrecensioner för att enkelt hitta sin personliga favoritsida för spel.
 • Varför Bettingstars?
  Svaret är enkelt. Kvalitet. Bettingstars består av landets hetaste speltipsanalytiker som kommer att leverera underhållande läsning, spännande betting och många vinster. Vårt mål är att i längden uteslutande ha vinnande experter som förtjänar en plats på Bettingstars stjärnhimmel. Alla experter bokför sina resultat i offentliga kalkyler så att man snabbt får tillgång till deras statistik. På Bettingstars kan man även ta del av: Gratis speltips – Grundligt analyserade speltips levererade i enkelt format Underhållande medieinnehåll Andelsspel/Poolspel – Spela tillsammans med våra experter och öka dina chanser till storvinsten Lista över spelbolag samt oddsbonusar så att du enkelt hittar din favoritsida för betting Senaste nytt inom sport & spel
 • Erbjuder Bettingstars spel på Stryktipset och Europatipset?
  JA! Bettingstars erbjuder andelsspel på dessa populära spelformer från Svenska Spel. För att ta del av våra andelar behöver du gå med i laget Bettingstars. Länken till vårt lag är följande BETTINGSTARS (svenskaspel.se). Håll utkik efter våra andelar!
 • Vad är VIP-Betting?
  VIP Betting är vår betaltjänst för dig som är redo att ta nästa nivå. Via en privat grupp kommer våra duktiga spelexperter att dela sina speltips i samma ögonblick som de hittar ett spel. På så sätt ökar chansen att få det högsta oddset innan marknaden hinner pressa ner det. Välj vårt paket Big Bang Betting (499 kr).
 • Vilka plattformar finns Bettingstars på?
  Man finner oss på vår hemsida Bettingstars.se, Facebook, Youtube, Instagram samt Snapchat.
bottom of page