top of page

Stryktipset Tips

Köp våra andelar hos Svenska Spel

STRYKTIPSET TIPS V.47

Spelstopp: 25/11 - 15:54

Rader: 4608

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.44

Spelstopp: 15:59

Rader: 4608

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.41

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET V.38

Spelstopp: 15:59

Rader: 1536

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.46

Spelstopp: 18/11 - 15:54

Rader: 3456

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.43

Spelstopp: 15:59

Rader: 4608

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.40

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET V.37

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Skribent: Sanel Hrnjic

STRYKTIPSET TIPS V.45

Spelstopp: 11/11 - 15:54

Rader: 4608

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.42

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Skribent: Bettingstars

STRYKTIPSET TIPS V.39

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Skribent: Bettingstars

Upptäck de bästa Stryktipset Tipsen hos oss


Stryktipset är en av de mest spännande och populära formerna av sportsbetting i Sverige. Om du vill öka dina chanser att vinna på Stryktipset, är du på rätt plats. På Bettingstars.se erbjuder vi de bästa Stryktipset Tipsen och strategierna för att hjälpa dig att maximera dina vinster.


Varför Stryktipset Tips?


Stryktipset är mer än bara ett spel; det är en svensk tradition som har underhållit folket i generationer. Det innebär att du försöker förutsäga resultaten av 13 fotbollsmatcher, vilket kräver en kombination av expertis, taktik och en liten portion tur. Matcherna brukar oftast hämtas ifrån Premier League samt Championship. Med våra Stryktipset Tips kan du ta din betting till nästa nivå.


Exempel på en omgång av Stryktipset


 1. Brighton - Newcastle

 2. Chelsea - Everton

 3. Man City - Man Utd

 4. Arsenal - Fulham

 5. Brentford - Fulham

 6. Bournemouth - Crystal Palace

 7. Tottenham - Newcastle

 8. Southampton - Coventry

 9. Swansea - Cardiff

 10. Watford - Leicester

 11. Leeds - Middlesbrough

 12. Stoke - Norwich

 13. Preston - Blackburn Rovers


Jackpot – Vid tillfällen då det inte blir utdelning vid 10, 11, 12 eller 13 rätt uppstår det en Jackpot till nästa omgång av Stryktipset. Då är det extra stort värde att delta så håll utkik!


Våra Stryktipset Tips


Vårt dedikerade team av sportsbettingexperter har noga analyserat varje aspekt av Stryktipset för att ta fram de bästa tipsen och strategierna. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer våra Stryktipset Tips att vara ovärderliga för att hjälpa dig att fatta kloka beslut.


1. Analysera Statistik: Vi granskar noggrant lagens prestationer, tidigare möten och skadelistor för att ge dig insiktsfulla analyser.


2. Expert Rådgivning: Våra experter delar med sig av sina bästa råd och strategier för att öka dina vinstchanser.


3. Stryktipset Nyheter: Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och utvecklingarna inom fotbollsvärlden för att fatta informerade beslut.


4. Statistiska Verktyg: Använd våra statistiska verktyg för att analysera lagens prestationer och göra bättre val.


5. Bettingguider: För nybörjare erbjuder vi detaljerade guider om hur man spelar Stryktipset och förstå odds.


Alltid Gratis Stryktipset Tips


Våra Tips, Analyser och förslag är alltid gratis på Bettingstars. Ta enkelt del av dem genom hemsidan eller våra sociala medier såsom Facebook, Instagram, Snapchat eller Twitter.


Historien bakom Stryktipset Tips


Stryktipset, även känt som "Stryket," är en klassisk svensk spelinstitution som introducerades redan 1934. Sedan dess har det underhållit och utmanat spelare med sin unika koncept. Att försöka förutse resultatet av 13 fotbollsmatcher har blivit en tradition för många svenskar.


Var kan du lämna in din Stryktipset Tipsrad?


För att delta i Stryktipset måste spelaren fylla i en kupong där man markerar sitt tips för varje match. Det finns tre alternativ att välja mellan för varje match: 1 (hemmavinst), X (oavgjort) eller 2 (bortavinst). Spelaren kan också välja att använda sig av systemspel, där flera alternativ kombineras för att öka vinstchanserna. Systemspel är dyrare än att spela enskilda rader men ökar chansen till vinst. Av den anledningen är det vanligt bland experter att göra stora system och stycka upp dem i andelar. Andelar som enskilda spelare kan ta del av och därmed äga en del av den potentiella vinsten.


System och strategier för bättre Stryktipset Tips


Att skapa ett effektivt system är en kritisk del av att spela Stryktipset. Genom att använda olika system kan du öka dina vinstchanser. Våra Stryktipset Tips inkluderar expertförslag för system och strategier som kan hjälpa dig att göra smarta val och maximera dina potentiella vinster.


13 Rätt i Stryktipset Tips


Förstå betydelsen av att få 13 rätt i Stryktipset och varför det är en prestation som förtjänar respekt. Vi delar insikter om att uppnå detta imponerande resultat.


Återbetalningsprocent och vinstfördelning i Stryktipset


Få grepp om återbetalningsprocenten och hur vinstpotten fördelas bland olika vinstgrupper i Stryktipset. Lär dig hur du kan maximera din potentiella utdelning.


Resultat och utdelning i Stryktipset


Efter att matcherna är avslutade, är det viktigt att förstå hur resultaten fastställs och hur utdelningen fungerar. Vi förklarar processen bakom resultat och utdelning i Stryktipset.


Stryktipset Tips är avgörande för att förbättra din strategi och öka dina vinstchanser. Genom att utforska historien, lära dig var du kan lämna in din tipsrad, tillämpa system och strategier, och förstå vinststrukturen, kommer du att vara bättre rustad för ditt nästa Stryktipset-äventyr.


Mer Poolspel från Svenska Spel


Svenska Spel erbjuder ett brett utbud av spännande poolspel som har blivit en favorit bland spelentusiaster. På Bettingstars.se, vår dedikerade plattform för sportsbetting, ger vi dig de bästa tipsen för att maximera din upplevelse med Svenska Spels poolspel.


Topptipset är en populär klassiker där du försöker förutse resultatet av åtta fotbollsmatcher. Våra Topptipset Tips hjälper dig att göra välgrundade val och öka dina vinstchanser.


Europatipset tar spänningen internationellt med tolv utvalda fotbollsmatcher från hela Europa. Besök vår sida för Europatipset Tips och ta del av vår expertis för att lyckas i detta omtyckta spel.


Powerplay är för de som älskar hockey. Med våra Powerplay Tips kan du öka spänningen under matcherna och öka dina vinstchanser när du spelar på Svenska Spels hockeypool.


Oavsett vilket av dessa poolspel du föredrar, kommer Bettingstars.se att vara din pålitliga källa för tips och strategier för att hjälpa dig att ta din poolspelupplevelse till nästa nivå. Besök våra sidor för att få de senaste tipsen när du spelar med Svenska Spel.


bottom of page