top of page

Gratis Speltips

Gratis speltips från våra experter

Odds: 2

Ishockey

Speltips Sverige - Finland

LEVANDE SPEL

Bettingstars

Matchstart: 23/5 - 20:20

Odds: 15

Fotboll

Speltips Liverpool - Wolves

VINST ✅

Fritz tippar

Matchstart: 19/5 - 17:00

Odds: 1.88

Fotboll

Speltips Sevilla - Cadiz

VINST ✅

Fritz tippar

Matchstart: 15/5 - 19:30

Odds: 1.96

Ishockey

Speltips Tyskland vs Sverige - Ishockey VM

VINST ✅

Bettingstars

Matchstart: 13/5 - 20:20

Odds: 1.90

Fotboll

Speltips Atalanta - Leverkusen

LEVANDE SPEL

Sanel Hrnjic

Matchstart: 22/5 - 21:00

Odds: 1.85

Boxning

Speltips Tyson Fury - Oleksandr Usyk

FÖRLUST ❌

Fritz tippar

Matchstart: 18/5 - 23.55

Odds: 2.33

Fotboll

Speltips Tottenham - Manchester City

FÖRLUST ❌

Sanel Hrnjic

Matchstart: 14/3 - 21:00

Odds: 2.12

Fotboll

Speltips Cadiz - Getafe

VINST ✅

Fritz tippar

Matchstart: 12/5 - 14:00

Odds: 1.70

MMA

UFC Vegas 92 - Barboza vs Murphy

VINST ✅

Filip Kosovac

Matchstart: 19/5 - 04:00

Odds: 2

Fotboll

Speltips Almeria - Barcelona

VINST ✅

Sanel Hrnjic

Matchstart: 16/5 - 21:30

Odds: 2.19

Fotboll

Speltips Aston Villa - Liverpool

VINST ✅

AI Frank

Matchstart: 13/5 - 21:00

Odds: 1.87

Fotboll

Speltips Tottenham - Burnley

FÖRLUST ❌

Fritz tippar

Matchstart: 11/5 - 16:00

Historien bakom ett Gratis Speltips


Vår ambition är att leverera dagsfärska, kostnadsfria speltips på vår hemsida. Målet är att skapa en gemensam plats där likasinnade kommer att trivas och frodas. 


Bettingstars skribenter är erfarna inom spelbranschen och besitter kunskapen att på ett formidabelt sätt uttrycka sina analyser i textform. Detta för att skapa en trevlig läsupplevelse för våra besökare samt bygga ett genuint förtroende. Speltipsen kan variera i längd och utseende beroende på vem som publicerar tipset samt vilket event speltipset avser. De kan publiceras i väldigt god tid innan eventets start och ibland aningen senare. Dock försöker vi ha så god framförhållning som möjligt för att så många som möjligt ska ha möjlighet att ta del av speltipsen. 


Förarbete – att hitta underlag


Våra duktiga experter är nischade inom sina respektive specialområden. Det kan handla om olika sporter eller rent av olika marknader inom specifika sporter. Det kan röra sig om hörnor i en fotbollsmatch, kort, skott, mål eller helt enkelt vanliga 1x2 marknader. Vissa finner stöd i statistik, andra går på erfarenhet och känsla. Det gäller att komma över så mycket information som möjligt för att fatta bästa möjliga beslut. 


Innan ett speltips publiceras har våra rekare gjort sin läxa och tagit fram massa underlag som de kommer att presentera i sina speltips. Relevant underlag kan vara ett lags skadeläge, form, matchens betydelse, väderlek under matchdagen storleken på en arena, inbördes möten, hemma/bortaspel, domare. Ja precis allt möjligt för att kunna vara så pricksäkra som de bara kan. När den processen är gjord och de har bestämt sig för ett spel scoutar de marknaden efter bästa odds. Det innebär att de hittar marknadens högsta odds så att du som läsare slipper leta. Därefter publicerar de sitt speltips ifrån den spelsida som erbjuder bäst odds. Önskar du att ta del av tipset går det utmärkt att bara klicka på den tillhörande länken som publiceras i speltipset. 


Avgörande att jämföra spelbolag


Som nybörjare kan man tycka att det är onödigt att spela från flera spelsidor då det ändå inte skiljer något märkbart i odds. Svaret är att det faktiskt kan skilja otroligt mycket i spelbolagens oddssättning. Inte bara i längden utan även på kort sikt. För att ta ett exempel kan en sida erbjuda oddset 1.60 på att ett lag ska vinna. En annan sida kan erbjuda 2.0 i odds för samma spel. Skulle du spela 100 kr på det spelet skiljer det alltså 40 kr i vinst mellan spelsidorna. Det motsvarar hela 40%. Ju fler spel en person lägger byggs denna marginal på och kan till slut motsvara väldigt stora summor i mellanskillnad. Detta endast genom att spela på spelbolag med högst odds. 


Det är med andra ord väldigt viktigt att spela på spelsidor med högst odds om man söker framgång inom betting. 


Bettingstars kommer endast att publicera speltips ifrån sidor med svensk spellicens vilket är synonymt med säkra transaktioner, trygg miljö och god kvalitet. 


Få expertinsikter för ett framgångsrikt spelande

Bettingstars är passionerade experter på speltips och använder denna plattform för att dela våra skarpaste analyser som kan öka våra besökares vinstchanser och förbättra deras spelupplevelse. Dessutom jämför vi de bästa oddsbonusarna för att maximera vinsten. Vår huvudfokus tillika främsta expertis ligger inom fotboll. Här kommer du att kunna ta del av dagens bästa speltips som avser Europas största ligor och turneringar. De ligor och turneringar som Bettingstars behärskar är:


 • Premier League

 • La Liga

 • Serie A

 • Bundesliga

 • Eredivisie

 • Jupiler League

 • Allsvenskan

 • Eliteserien

 • Ligue 1

 • Champions League

 • Europa League

 • Europa Conference League


Dessa ligor gör att speltipsen kan rulla på året om. Andra sporter som kan förekomma i flödet är Ishockey, Tennis, MMA, Formel 1 och annat som bjuder på fin underhållning och stort spelvärde. 


Gratis Speltips för Fotboll


Fotboll är en av världens mest populära sporter, och vår expertis sträcker sig över alla stora ligor och turneringar. Oavsett om det är Premier League, La Liga, Bundesliga eller Champions League, kan du lita på våra fotbollsspeltips för insiktsfulla analyser och vinnande val.


Gratis Speltips för Tennis


För tennisfans erbjuder vi detaljerade speltips som täcker allt från Grand Slam-evenemang till mindre turneringar. Med våra tennisinsikter kan du öka dina vinstchanser när du satsar på dina favoritspelare.


Gratis Speltips för Hockey


Hockey är en snabb och spännande sport, och våra hockeyspeltips är utformade för att hjälpa dig navigera genom säsongen. Från NHL till internationella turneringar, vi ger dig expertanalys och val som kan göra skillnad i ditt hockeyspel.


Experter på Gratis Speltips


Vårt dedikerade team av speltipsexperter har många års erfarenhet inom branschen. Vi följer noggrant sportvärlden, analyserar lagens prestationer, skador och andra nyckelfaktorer för att erbjuda dig de mest informerade och välgrundade speltipsen. Vi är här för att hjälpa dig fatta kloka beslut och öka dina chanser att vinna.


Jämför Oddsbonusar för bättre vinster


Vi går ett steg längre genom att jämföra de bästa oddsbonusarna som erbjuds av olika spelbolag. Detta ger dig möjligheten att maximera din vinst när du placerar dina bets. Varför nöja dig med mindre när du kan få mer?


Bettingstars är din pålitliga partner för gratis speltips och oddsbonusjämförelser. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, kan våra insikter och tips ta din spelupplevelse till nästa nivå. Börja använda våra gratis speltips idag och satsa med förtroende!

 • Vad är Bettingstars?
  Bettingstars en hemsida skapad av oss som älskar sport och betting. Här kan man ta del av väl formulerade speltips med marknadens bästa odds, sportnyheter, andelsspel, bonuslistor samt spelbolagsrecensioner för att enkelt hitta sin personliga favoritsida för spel.
 • Varför Bettingstars?
  Svaret är enkelt. Kvalitet. Bettingstars består av landets hetaste speltipsanalytiker som kommer att leverera underhållande läsning, spännande betting och många vinster. Vårt mål är att i längden uteslutande ha vinnande experter som förtjänar en plats på Bettingstars stjärnhimmel. Alla experter bokför sina resultat i offentliga kalkyler så att man snabbt får tillgång till deras statistik. På Bettingstars kan man även ta del av: Gratis speltips – Grundligt analyserade speltips levererade i enkelt format Underhållande medieinnehåll Andelsspel/Poolspel – Spela tillsammans med våra experter och öka dina chanser till storvinsten Lista över spelbolag samt oddsbonusar så att du enkelt hittar din favoritsida för betting Senaste nytt inom sport & spel
 • Erbjuder Bettingstars spel på Stryktipset och Europatipset?
  JA! Bettingstars erbjuder andelsspel på dessa populära spelformer från Svenska Spel. För att ta del av våra andelar behöver du gå med i laget Bettingstars. Länken till vårt lag är följande BETTINGSTARS (svenskaspel.se). Håll utkik efter våra andelar!
 • Vad är VIP-Betting?
  VIP Betting är vår betaltjänst för dig som är redo att ta nästa nivå. Via en privat grupp kommer våra duktiga spelexperter att dela sina speltips i samma ögonblick som de hittar ett spel. På så sätt ökar chansen att få det högsta oddset innan marknaden hinner pressa ner det. Välj vårt paket Big Bang Betting (499 kr).
 • Vilka plattformar finns Bettingstars på?
  Man finner oss på vår hemsida Bettingstars.se, Facebook, Youtube, Instagram samt Snapchat.

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Gratisspel upp till 500 SEK

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 1000 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page