top of page

Europatipset Tips

Köp våra andelar hos Svenska Spel

EUROPATIPSET VECKA 18

EUROPATIPSET VECKA 18

Spelstopp: 5/5 - 14:59

Rader: 768

Sanel Hrnjic

Europatipset Tips V.11

Europatipset Tips V.11

Spelstopp: 17/3 - 14:59

Rader: 1296

Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.51

EUROPATIPSET TIPS V.51

Spelstopp: 20/12 - 20:29

Rader: 2304

Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS VECKA 48

EUROPATIPSET TIPS VECKA 48

Spelstopp: 14:54

Rader: 2592

EUROPATIPSET VECKA 16

EUROPATIPSET VECKA 16

Spelstopp: 21/4 - 15:59

Rader: 1152

Bettingstars

Europatipset Tips V.6

Europatipset Tips V.6

Spelstopp: 11/2 - 14:59

Rader: 1728

Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.50

EUROPATIPSET TIPS V.50

Spelstopp: 17/12 - 14:54

Rader: 3072

Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.48

EUROPATIPSET TIPS V.48

Spelstopp: 20:44

Rader: 2304

Europatipset Vecka 14

Europatipset Vecka 14

Spelstopp: 7/4 - 14:59

Rader: 1536

Sanel Hrnjic

EUROPATIPSET TIPS V.1

EUROPATIPSET TIPS V.1

Spelstopp: 14:59

Rader: 1536

Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.49

EUROPATIPSET TIPS V.49

Spelstopp: 14:59

Rader: 2048

Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.47

EUROPATIPSET TIPS V.47

Spelstopp: 14:54

Rader: 3072

Europatipset Tips - Andelsspel på Svenska Spel

Europatipset är inte bara ett poolspel – det är en svensk speltradition som har fängslat spelare i decennier. Spelet såg dagens ljus år 1960 och har sedan dess varit en omtyckt form av sportsbetting. Precis som Stryktipset, bygger Europatipset på att pricka som många rätt som möjligt av 13 möjliga matcher. Skillnaden är att Europatipset är en blandad kompott av matcher tagna ifrån några av Europas största ligor. Ligor som ofta förekommer på Europatipset är La Liga, Serie A, Ligue 1 och Bundesliga. Även mindre ligor som holländska Eredivisie och belgiska Jupiler League kan förekomma. Här gäller det att vara mångsidig för att ha så bra chans som möjligt att vinna. Mångsidighet är direkt förknippat med Bettingstars som har inblick i alla ligor så välkomna att spela Europatipset med oss.


Europatipset ger spelare möjligheten att kombinera sin passion för fotboll med spänningen i att förutspå resultaten. Det är en social och populär spelform som skapar engagemang och gemenskap bland spelare. Genom att delta i Europatipset har man chansen att testa sin fingertoppskänsla och kanske till och med kamma hem en trevlig vinst. 


Nedan är ett exempel på hur en kupong kan se ut för Europatipset: 


 1. Manchester United – Chelsea

 2. Juventus – AC Milan 

 3. Barcelona - Real Madrid 

 4. Arsenal - Tottenham 

 5. Liverpool - Manchester City 

 6. Inter - Roma 

 7. Atlético Madrid - Sevilla 

 8. Bayern München - Borussia Dortmund 

 9. Paris Saint-Germain - Marseille 

 10. Valencia - Villarreal 

 11. Leicester City - Everton 

 12. Lazio – Napoli

 13. Ajax - PSV Eindhoven 


Europatipset tips

När du spelar Europatipset kan du använda olika strategier för att öka dina chanser att vinna. En populär taktik är att använda reducerade system, vilket innebär att du väljer bort vissa ogynnsamma rader och därmed minskar din insats utan att nämnvärt minska din slagstyrka. Bettingstars delar med sig av sina Europatipset Tips som hjälper dig att skapa ditt eget framgångsrika spelsystem. Självklart finns även möjligheten att gå med i vårt andelslag och tillsammans med andra lagmedlemmar sikta på storvinsten.


Öka dina vinstchanser på Europatipset

För att bli en framgångsrik Europatipset-spelare är det viktigt att ha en strategi och göra välgrundade val. Det är här våra Europatipset analyser kommer in i bilden. Vårt team av experter har noga analyserat matcherna, granskat statistik och studerat lagens prestationer för att ge dig de bästa råden och insikterna.


Europatipset resultat

Det går att följa resultatet och utvecklingen live under varje spelomgång av Europatipset. Inloggad på Svenska Spel går det att klicka på sin pågående spelkupong för att ta reda på den aktuella ställningen under en omgång. Allt eftersom resultaten i matcherna varierar förändras antal rätt och den potentiella utdelningen vid vinst. Allt detta går att följa i realtid när man är inloggad på Svenska Spel.


En favorit bland fotbollsälskare

Europatipset har blivit en favorit bland fotbollsälskare och bettingentusiaster. Med sin kombination av spännande fotboll och potentiella stora vinster erbjuder det en unik upplevelse som har lockat spelare i generationer. Med vår fingertoppkänsla och insikter är vi väl förberedda för att tävla i detta underhållande poolspel. Gå med i laget Bettingstars och ta chansen att kombinera din kärlek till fotboll med chansen att vinna imponerande priser på Europatipset.

 • Vad är Bettingstars?
  Bettingstars en hemsida skapad av oss som älskar sport och betting. Här kan man ta del av väl formulerade speltips med marknadens bästa odds, sportnyheter, andelsspel, bonuslistor samt spelbolagsrecensioner för att enkelt hitta sin personliga favoritsida för spel.
 • Varför Bettingstars?
  Svaret är enkelt. Kvalitet. Bettingstars består av landets hetaste speltipsanalytiker som kommer att leverera underhållande läsning, spännande betting och många vinster. Vårt mål är att i längden uteslutande ha vinnande experter som förtjänar en plats på Bettingstars stjärnhimmel. Alla experter bokför sina resultat i offentliga kalkyler så att man snabbt får tillgång till deras statistik. På Bettingstars kan man även ta del av: Gratis speltips – Grundligt analyserade speltips levererade i enkelt format Underhållande medieinnehåll Andelsspel/Poolspel – Spela tillsammans med våra experter och öka dina chanser till storvinsten Lista över spelbolag samt oddsbonusar så att du enkelt hittar din favoritsida för betting Senaste nytt inom sport & spel
 • Erbjuder Bettingstars spel på Stryktipset och Europatipset?
  JA! Bettingstars erbjuder andelsspel på dessa populära spelformer från Svenska Spel. För att ta del av våra andelar behöver du gå med i laget Bettingstars. Länken till vårt lag är följande BETTINGSTARS (svenskaspel.se). Håll utkik efter våra andelar!
 • Vad är VIP-Betting?
  VIP Betting är vår betaltjänst för dig som är redo att ta nästa nivå. Via en privat grupp kommer våra duktiga spelexperter att dela sina speltips i samma ögonblick som de hittar ett spel. På så sätt ökar chansen att få det högsta oddset innan marknaden hinner pressa ner det. Välj vårt paket Big Bang Betting (499 kr).
 • Vilka plattformar finns Bettingstars på?
  Man finner oss på vår hemsida Bettingstars.se, Facebook, Youtube, Instagram, Snapchat, samt TikTok.
bottom of page