top of page

Europatipset Tips

Köp våra andelar hos Svenska Spel

EUROPATIPSET TIPS V.47

Spelstopp: 14:54

Rader: 3072

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.45

Spelstopp: 12/11 - 14:54

Rader: 3456

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.41

Spelstopp: 14:59

Rader: 3072

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.46

Spelstopp: 14:54

Rader: 1944

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.45

Spelstopp: 9/11 - 20:54

Rader: 3456

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.40

Spelstopp: 14:59

Rader: 4608

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.46

Spelstopp: 16/11 - 17:54

Rader: 2304

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.44

Spelstopp: 14:59

Rader: 2034

Skribent: Bettingstars

EUROPATIPSET TIPS V.39

Spelstopp: 14:59

Rader: 2048

Skribent: Bettingstars

Utforska Gratis Europatipset Tips och förbättra dina chanser


Europatipset är inte bara ett poolspel – det är en svensk speltradition som har fängslat spelare i decennier. Spelet såg dagens ljus år 1960 och har sedan dess varit en omtyckt form av sportsbetting. Precis som Stryktipset Tips, bygger Europatipset på att pricka som många rätt som möjligt av 13 möjliga matcher. Skillnaden är att Europatipset är en blandad kompott av matcher tagna ifrån några av Europas största ligor. Ligor som ofta förekommer på Europatipset är La Liga, Serie A, Ligue 1 och Bundesliga. Även mindre ligor som holländska Eredivisie och belgiska Jupiler League kan förekomma. Här gäller det att vara mångsidig för att ha så bra chans som möjligt att vinna. Mångsidighet är direkt förknippat med Bettingstars som har inblick i alla ligor så välkomna att spela Europatipset med oss.


Europatipset ger spelare möjligheten att kombinera sin passion för fotboll med spänningen i att förutspå resultaten. Det är en social och populär spelform som skapar engagemang och gemenskap bland spelare. Genom att delta i Europatipset har man chansen att testa sin fingertoppskänsla och kanske till och med kamma hem en trevlig vinst. 


Nedan är ett exempel på hur en kupong kan se ut för Europatipset: 


 1. Manchester United – Chelsea

 2. Juventus – AC Milan 

 3. Barcelona - Real Madrid 

 4. Arsenal - Tottenham 

 5. Liverpool - Manchester City 

 6. Inter - Roma 

 7. Atlético Madrid - Sevilla 

 8. Bayern München - Borussia Dortmund 

 9. Paris Saint-Germain - Marseille 

 10. Valencia - Villarreal 

 11. Leicester City - Everton 

 12. Lazio – Napoli

 13. Ajax - PSV Eindhoven 


Sätt att spela Europatipset


När du spelar Europatipset kan du använda olika strategier för att öka dina chanser att vinna. En populär taktik är att använda reducerade system, vilket innebär att du väljer färre matcher än det totala antalet och därmed minskar din insats men ökar dina vinstchanser. Vi delar med oss av Europatipset Tips som hjälper dig att skapa ditt eget framgångsrika spelsystem.


Öka dina vinstchanser med Europatipset Tips


För att bli en framgångsrik Europatipset-spelare är det viktigt att ha en strategi och göra välgrundade val. Det är här våra Europatipset Tips kommer in i bilden. Vårt team av experter har noga analyserat matcherna, granskat statistik och studerat lagens prestationer för att ge dig de bästa råden och insikterna.


Gör historia med Europatipset Tips


Genom åren har många spelare gjort historiska vinster med Europatipset, och även om det kräver tur, så är det också en chans att sätta din kunskap om fotboll och dina spelfärdigheter på prov. Vår webbplats är din ultimata resurs för Europatipset Tips och rådgivning. Anslut dig till traditionen och försök göra historia med Europatipset.


En favorit bland fotbollsälskare


Europatipset har blivit en favorit bland fotbollsälskare och bettingentusiaster. Med sin kombination av spännande fotboll och potentiella stora vinster erbjuder det en unik upplevelse som har lockat spelare i generationer.

Europatipset är mer än bara ett spel; det är en del av den svenska spelhistorien. Med våra Europatipset Tips och insikter är du väl förberedd för att delta i detta underhållande poolspel. Ta chansen att kombinera din kärlek till fotboll med chansen att vinna imponerande priser genom Europatipset.


Börja spela Europatipset idag


Nu när du har en bättre förståelse för hur Europatipset fungerar och dess rika historia, är du redo att dyka in i spelet. Använd våra Europatipset Tips och börja din resa mot potentiella vinster. Glöm inte att följa resultaten och hålla ögonen på kommande omgångar för att ta del av spänningen.


bottom of page