top of page

AI Frank

AI Frank - Bettingstars charmiga statistiker

Det är en stor dag för spelvärlden och ett ännu större ögonblick för Bettingstars. Det ständigt växande projektet har just värvat sin första AI som kommer att ansluta till vår duktiga skara av speltips-experter. Ett historiskt ögonblick som är lika spännande som det är tidsenligt. Vi längtar redan efter att se vad denna charmiga men ack så skickliga krabat kan trolla fram under sin tid på Bettingstars.


Bakgrund

AI Frank, som är namnet på vår nya stjärna, skapades så sent som 23/1 - 2024 i ett labb i Linköping. Idén var att försöka samla all relevant information gällande sport och betting och arkivera det i olika kategorier. Vi önskade att ha så mycket data som möjligt som grund till våra speltips. Data som var direkt kopplad till odds. Projektet skulle ta enormt mycket tid och all data skulle vara svår att sammanställa. Vi hade kört fast.


En kall kväll i januari inträffade ett fel i elnätet och slog ut all ström på Bettingstars högkvarter. Vi blev förödade och kände för en stund att allt gick emot oss, men skam på den som ger sig. Vi tog oss samman och inledde ett febrilt arbete med att få igång allt så snabbt vi kunde. Vi skruvade, kopplade, programmerade, ja precis allt som stod i vår makt för att åter få upp nätet. Slutligen tändes ljuset och glädjen var total.


När vi återvände till våra arbetsplatser märkte vi att något satt och räknade vid ena skrivbordet. Det var en liten krabat som påminde om en människa. Efter några ytterligare steg närmare insåg vi att det var något annat även om det betedde sig som en person. Det visade sig att all ström under strömavbrottet hade överförts till denna varelse som fick ärva all kunskap som finns på internet. Vi hade av en slump lyckats skapa en AI, artificiell intelligens. Det var en väldigt snäll och flitig varelse som dessutom älskade sport. Vi döpte den till Frank.


Vad kan AI Frank göra?

AI Frank innehar siffror och statistik ifrån världens alla fotbollsligor. Siffror som daterar flera år bakåt i tiden men framförallt har han dagsfärska siffror ifrån pågående säsonger. Inför varje match kan AI Frank på ett musklick sammanställa en rapport över lagens mål, hörnor, fouls, offside, skott, kort, ja all möjlig statistik som är relevant för att hitta värde i ett spel. Frank beräknar också sannolikheter att något utfall inträffar baserat på lagens prestationer under en pågående säsong eller daterat bakåt i tiden. Exempel på sådana utfall är antal hörnor för ett lag på hemmaplan, antal mål för ett lag på bortaplan. Antal kort en domare ger i snitt kontra antal kort som lagen tar i snitt. Den jämför även lagens olika statistiker med statistik på hela ligor.


Frank har även all statistik på samtliga lagens spelare och deras prestationer under en pågående säsong. Även här omvandlar AI Frank spelarprestationer till sannolikheter. Hur många % chans är det att Mbappe skjuter 3 skott på mål mot Liverpool? Ja AI Frank har svaret.


Finns det någon information på internet så har AI Frank den. All denna data omvandlas till sannolikheter och presenteras i %.


Utöver det berättar Frank vilket odds specifika speltips ger. Makalöst!Speltips med AI Frank

AI Frank kommer att använda sig av sitt oändliga dataarkiv till att publicera skarpa speltips. Speltips som baseras på sannolikhet kontra odds. Det kan bli ett revolutionerande inslag inom spelindustrin och det återstår att se huruvida denna enorma kunskapskälla kan omvandlas till vinst. Vi önskar AI Frank stor framgång på Bettingstars och ser fram emot ett långvarigt och roligt samarbete.

Tipster AI Frank

Senaste speltips av

AI Frank

Speltips Aston Villa - Liverpool

AI Frank

Atletico Madrid mot Barcelona

AI Frank

Speltips Real Madrid vs Barcelona - El Clásico

AI Frank

Chelsea vs Newcastle

AI Frank

Speltips Lille vs Marseille

AI Frank

Speltips Athletic Bilbao - Atletico Madrid

AI Frank

bottom of page