top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

Speltips 27/4: Bilbao - Sevilla ✅

Atletico Bilbao tar ikväll emot Sevilla i La Liga. Två klubbar som gått olika säsonger till mötes. Bilbao har överpresterat och är med i kampen om Europaplatserna. Sevilla har länge varit med i bottenstriden men har äntligen hittat sin identitet och lämnat nedflyttningen bakom sig. Vem visar musklerna ikväll?


VINST

MATCH: Bilbao - Sevilla

START: 27/4 - 22:00

SPELTIPS: Dubbelchans X2

UNITS: 6/10

ODDS: 2.15

Jämt skägg i Bilbao


Bilbao mot Sevilla med start 22:00. Få av oss kommer att bevittna slutsignalen med tanke på den sena starttiden. Bilbao har fått ett stort favoritskap av spelbolagen. Något som jag anser är obefogat då lagen är väldigt jämna. Mitt spel blir därför Sevilla X2 till oddset 2.15 på ComeOn!


Atletico Bilbao


Bilbao har gjort en kanonsäsong och kan vid seger kliva upp på en fin femteplats. Det är ett väldigt kvickt lag ledda av de duktiga bröderna Williams. Föregående säsonger har Bilbao varit ett liknande lag som i år med skillnaden att de haft väldigt svårt med målskyttet. I år har den biten varit en avgörande faktor vilket lett till lagets fina poängskörd. När man ikväll ställs mot Sevilla kan jag inte göra annat än att höja på ögonbrynen över Bilbaos kraftiga favoritskap. Spelbolagen har Bilbao vinst till låga 1.70 !?!? Lagen är i grunden väldigt jämna där Sevilla har den bästa truppen. Skadeläget inför matchen är till Sevillas fördel. Formen är bra på båda lagen. Bilbao är heller inte jättebra på sin hemmaplan där man endast vunnit 7/15 matcher. Inbördes möten är heller inte till Bilbaos favör då Sevilla slagit dem i de 3/5 senaste bortamatcherna. Enligt mig är detta en 50-50 match där oddset på vinnare bör vara jämt. Här får vi alltså två tecken på Sevilla till över 2 gånger såsen. Taget!


Sevilla


Det förväntade topplaget Sevilla fick inte den säsong de är vana vid. Laget hade väldigt svårt att få spelet att klaffa och var länge indragna i den absoluta bottenstriden. Tack vare bättre spel senaste månaderna har poängen tickat in på kontot. Sevilla ligger för närvarande åtta poäng över nedflyttningsstrecket vilket måste kännas skönt inför slutspurten i La Liga. När man ikväll ställs mot Bilbao kommer man med gott självförtroende. Sevilla slog först Manchester United med hela 3-0 och avancerade till semifinal i Europa League. Det resultatet följdes upp med en seger mot duktiga Villarreal som ju ligger före Bilbao i tabellen. Att man ikväll ska lösa minst en poäng mot just Bilbao ser jag inte som några konstigheter. Jag ser Sevilla som en svag favorit till vinst och att då även kunna slänga in krysset till hela 2.15 i odds måste synas. Lycka till vid rygg!


Nyckelfaktorer


✅ Lagen är jämnbra

✅ Sevilla har bra form

✅ Bilbao är inte bra på hemmaplan

✅ Få skador för Sevilla

❌ Att Bilbao vinner :/

bottom of page