top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

Speltips 23/4: Udinese - Cremonese ❌

Idag blickar vi mot Italien där Udinese gästas av nykomlingen Cremonese. Vi har ett hemmalag som spelat fantastiskt underhållande fotboll mot ett lag som krigar i botten. Hur slutar matchen?


FÖRLUST

MATCH: Udinese - Cremonese

START: 23/4 - kl 15:00

SPELTIPS: Roberto Pereyra över 1.5 skott

UNITS: 6/10

ODDS: 2.04

Udinese fortsätter briljera


Snabba Udinese ställs idag mot Cremonese i italienska Serie A. Udinese har spelat fin fotboll under sin nya coach och tagit många med storm. Idag ska de försöka besegra nykomlingen Cremonese på hemmaplan. Jag tror på mycket boll och många avslut av hemmalaget. Spelet blir därför att Udineses skottglada mittfältare Roberto Pereyra ska ha över 1.5 skott till fina oddset 2.04. För att markera spelvärdet ger exempelsevis Betinia endast 1.34 i odds för samma spel.


Udinese


Udinese har i år varit en av seriens positiva överraskningar. Det som på förhand såg ut att vara ett relativt tråkigt lag med få namnkunniga spelare visade att de med rätt tränare kunde göra underverk. Udinese har varit ett spelskickligt lag som spelar med hög press och fart. Laget kommer ofta till många avslut, ibland uppemot 30 stycken. Idag ställs man mot ett svagt Cremonese som krigar på i botten av tabellen. Udinese kan i princip lufta sin starkaste elva och kommer att kunna spela utan press. Jag tror att hemmalaget kommer att dominera matchen och att Pereyra, som ligger strax bakom anfallarna och tar frisparkar, kommer att ha flera möjligheter till både skott och mål. Två avslut ska han bara klara!


Cremonese


Cremonese har haft en väldigt tuff säsong och ligger på nedflyttning. Laget har hela åtta poäng upp till strecket och behöver rada upp vinster för att ha chans att hänga kvar. Det positiva är att man har två raka segrar i serien och bör känna att chansen finns. Laget är aningen felbalanserat där anfallet är väldigt bra medan resten av truppen lämnar mycket att önska. Min tanke är att dagens match kommer att bli öppen och underhållande då vi har ett spelskickligt hemmalag som kan spela utan press och ett bortalag som måste ta tre poäng. Kan Cremonese parera Udinese i målprotokollet så tror jag att hemmalagets skott kan dra iväg rejält. Skottlinan på Udinese ligger idag på 17 stycken. Pereyra som kanske skjuter mest i laget ska klirra minst två. GL!


Nyckelfaktorer


✅ Udinese kan spela utan press

Cremonese måste vinna

✅ Pereyra tar fasta situationer

✅ Pereyra är kapten och blir sällan utbytt

❌ Att Pereyra blir skadad
bottom of page