top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

Speltips 14/4: Hannover - Heidenheim ✅

Det är äntligen fredag och det firas ikväll med tidig avspark när Hannover tar emot Heidenheim i Bundesliga 2. Bästa sättet att glömma gårdagens plump är med en vinst. Förhoppningsvis kommer den här.VINST

MATCH: Hannover - Heidenheim

START: 14/4 - kl 18:30

SPELTIPS: Över 2.5 mål

UNITS: 6/10

ODDS: 1.9
Offensiva lag med inget att förlora


Ikväll faller strålkastarna på Bundesliga 2 där Hannover tar emot topplaget Heidenheim. Det handlar om två lag i en offensiv liga där båda är sugna på vinst. Spelet blir därför över 2.5 mål i matchen till oddset 1.90 på Betsson.


Hannover


Det forna storlaget Hannover är numera ett mittenlag i Bundesliga 2. Ett lag som blandar och ger och finner ingen riktig kontinuitet. Det om något kännetecknar ett typiskt mittenlag. Ikväll ställs man mot ett lag som aspirerar på en direktplats till Bundesliga, Heidenheim. Det tuffa motståndet till trots tror jag att Hannover kommer att spela offensivt och gå för seger. Man vill snabbt skölja av sig den pinsamma 1-6 förlusten mot Hamburg i sin senaste ligamatch. Hannover är ett lag som både gör och släpper in mycket mål. Det vittnar deras fem senaste hemmamatcher om där 4/5 senaste haft minst tre mål och där båda lag gjort mål i samtliga. Ikväll får trenden gärna fortsätta.


Heidenheim


Doldisen Heidenheim har länge varit ett topplag i tyska andraligan utan att för den delen lyckas ta steget till Bundesliga. I år har de åter chansen men då krävs det att de rycker upp sig i de sju återstående matcherna. Heidenheim befinner sig på en tredjeplats i tabellen men kan vid seger kliva upp på en andraplats. En position som leder till Bundesliga. Heidenheim är likt Hannover ett offensivt bygge som gjort näst flest mål i årets Bundesliga 2. Formen är relativt bra trots att laget inte vunnit på sina två senaste matcher. Min tanke är att Heidenheim inte har någon anledning att spela tråkigt då de måste gå för seger om de ska ha chans till uppflyttning. Det skulle i så fall ge oss en matchbild där två offensivt lagda lag går för seger och kan spela utan större press. En perfekt matchbild för kvällens överspel. GL!


Nyckelfaktorer


Hannovers 4/5 senaste hemmamatcher har haft minst 3 mål

Lagen kan spela utan press

Båda lag vill anfalla och vinna

Att bollen är rund och vägrar gå i mål

bottom of page