top of page
Speltips Bayern Munchen mot Lazio

Champions League - Åttondelsfinal

Bayern Munchen tar ikväll emot Lazio i returen av åttondelsfinalen i Champions League. Jag hade nöjet att bevittna första matchen på plats i Rom där Lazio via straffspark mycket överraskande besegrade Bayern med 1-0. Inför denna retur är Bayern storfavoriter och väntas ligga på rejält. Ett uttåg ur turneringen i detta tidiga skede är inte acceptabelt för den tyska maskinen. Detta till trots kommer mitt speltips landa hos Lazio. Speltips i matchen blir att Lazios Felipe Anderson ska ha 1+ avslut utanför straffområdet till hela 4 gånger insatsen. Det betyder att spelaren endast behöver avfyra ett skott utanför straffområdet. Det behöver inte vara på mål, det kan vara ett blockat skott. Ja precis allt.


Spelet liras på spelsidan Bethard som är ett av få spelbolag om att erbjuda detta spel. Det kan vara lägligt att registrera spelkonto på Bethard i samband med spelet och ta del av deras välkomstbonus på upp till 1000 kr. En bonus som kan funka som ett gratisspel på denna högoddsare? Hämta bonusen via våra länkar här.


Bethard Bonus

Inför Bayern - Lazio

Lazio vann som nämnt ovan första matchen med 1-0 och har därmed ett fint resultat att försvara. Bayern uppträdde väldigt uddlöst i Rom och hade 0 avslut på mål. Det är svårt att göra mål med ett sådant facit. Ikväll på sin hemmaplan bör laget kunna spräcka den nollan och troligtvis göra mål i plural på Lazio. Bayern är storfavoriter att vinna och gå vidare och ska enligt oddset göra minst tre mål i kvällens match. Skulle det bli fallet så kan vi förvänta oss ett Lazio som måste chansa framåt för att ha chans till avancemang. Det vore en duglig matchbild för kvällens spel.


Bayern saknar massa spelare och spelar därmed inte på ett lika dominant sätt längre. Det är ett lag som är i gungning och ligger hela 10p efter serieledarna i Bundesliga. Laget har på sina 7 senaste matcher släppt in hela 13! mål. Ett snitt på två insläppta/match. Det är väldigt ovanligt med tanke på att Bayern brukar dominera och vinner den inhemska ligan vid 90% av fallen. Med detta sagt tror jag inte att Bayern ikväll kommer att kunna stänga ner Lazio helt. Jag tror heller inte att de kommer att släppa till överdrivet mycket men Lazio bör få ett och annat läge. Ett läge som gärna får tillfalla lagets bästa spelare, Felipe Anderson.


Speltips - Felipe Anderson

Skulle Lazio få chanser så tror jag att de kommer att komma från distans. Bayern kommer troligtvis att ligga nära sina spelare och stressa dem. De bör inte släppa in Lazio med boll i sitt eget straffområde vilket då betyder att gästernas avslut kommer att komma från distans. Lazios kanske bästa distansskytt Felipe Anderson älskar att vika in och skjuta. Dessa avslut kommer oftast utanför straffområdet vilket går hand i hand med min analys. Felipe tar ofta även lagets frisparkar vilket höjer chansen ytterligare för avslut utanför straffområdet. Spelaren byts sällan ut och har därmed gott om tid på sig att hitta något avslut. Speciellt om Lazio mot slutet av matchen skulle ligga under och gå för mål. Det är ett troligt scenario ikväll. Nu jobbar vi Felipe till en riktig högoddsare!


Bethard Bayern Munchen - Lazio Champions League

    FÖRLUST ❌

Speltips Bayern Munchen mot Lazio

Matchstart: 5/3 - 21:00

    Speltips: Felipe Anderson 1+ skott utanför straffområdet
    Units: 6/10

Sanel Hrnjic

Skärmbild 2023-05-11 102544_edited_edite

Odds: 4

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Bonus → 500 kr Gratisspel

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 1000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page