top of page

UFC Vegas 91 - Main card

Del två av genomgången av helgens gala - med fokus på huvudkortets matcher. Det är ett par matcher här som jag har ett extra öga på, och en av drabbningarna kommer eventuellt att synas noggrannare i en separat artikel.


Analyserna är inga speltips utan snarare troliga scenarion följt av odds för dessa. Mina speltips kan hittas på min Twitter som finnes i slutet av denna artikel.


Spelen hittas på spelsidan Betway som ofta är marknadshögst på spel på MMA. Klicka på bilden nedan och ta del av Betways gratisspel vid registrering.


Betway gratisspel komboförsäkringen

Tim Means v Uros Medic

UFC-veteranen Means börjar komma till åren vilket börjar märkas, vinsten senast mot Filaho imponerar inte. Vill så gärna att han vinner men Medic är 9 år yngre, kvickare och mer atletisk än jänkaren. Det är helt enkelt för mycket som talar emot Means för att det relativt höga oddset på honom ska vara spelvärt. Jo förresten, han är en betydligt bättre brottare än Medic, men varje rond börjar ju stående. 


Vinnare: Medic (via ko/tko)

Odds: 1.90


Jonathan Pearce v David Onama

Onama är väl den mer atletiska och talangfulla fightern av dessa två herrar men nånting säger mig att JSP:s brottning och konstanta press kan visa sig vara för mycket för ugandiern över tre ronder, ett recept som tidigare har visat sig vara effektiv. Ett avslut nere på mattan hade inte förvånat, från båda hållen faktiskt, utifrån scenariot att duellerna utspelar sig på mattan.


Vinnare: Pearce (via domslut)

Odds: 3.40


Jhonata Diniz v Austin Lane

Diniz är en kickboxare av högsta rang som nu söker sin lycka i oktogonen, och som har har  “hypats” upp efter sin Contender Series match som gav honom UFC-kontraktet. Jag är dock inte såld och synar helt enkelt hans “MMA-färdigheter” i UFC. Tror inte att han håller måttet, inte ens mot Lane som själv är på gränsen till UFC-nivå men bör ha tillräckligt bra offensiv brottning för att kunna få ner Diniz och bjuda upp till kamp. Oddset på jänkaren är för bra för att blunda för och kan synas med ett litet spel till 3.20 gånger degen.


Vinnare: Lane (via ko/tko)

Odds: 4.50


Karine Silva v Ariane Lipski

En av mina personliga betting-favoriter Lipski återvänder till oktogonen mot sin landskvinna Silva. Liten fördel Silva väl ner på mattan med sin vassa BJJ som med all sannolikhet kommer att vara hennes väg till vinst, speciellt första halvan av matchen tills orken inte tar slut. Uppe på fötterna ska Lipskis striking vara klassen bättre och jag hade inte klandrat någon som får för sig att lägga ett spel på en rak vinst, eller via avslut.


Vinnare: Lipski (via ko/tko)

Odds: 6.50


Ryan Spann v Bogdan Guskov

Någon kommer att bli avslutad i denna drabbning och det tidigt. Toligtvis blir det färskingen Guskov som efter en häftig debut tar ett kanske lite för högt hopp upp. Spann bör vara den mer erfarna och kompletta fightern men har stundtals saknat hjärta i avgörande moment. I grund och botten kan denna drabbning sluta hur som helst. Kommer definitivt hålla mig borta rent spelmässigt.


Vinnare: Spann (via submission)

Odds: 3.10


Matheus Nicolau v Alex Perez

En total ointressant huvudmatch med ännu en fighter i Perez som hoppar in med kort varsel, troligtvis för en lättförtjänt pengasäck. Nicolau bör inte ha några problem att över 5 ronder kontrollera matchen och undvika Perez brottning. Perez är heller inte känd för att besitta KO-kraft, något som potentiellt hade kunnat utgöra ett hot mot Nicolaus tveksamma haka.


Vinnare: Nicolau (domslut)

Odds: 3.0


Detta sammanfattar den här galans Huvudkort. För speltips kolla in min twitter UFC Savant (@fillekosovac) / X (twitter.com).

Allt gott!

Filip Kosovac

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Gratisspel upp till 500 SEK

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 1000 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page