top of page
STRYKTIPSET V.38

Stryktipset

STRYKTIPSET V.38

Spelstopp: 15:59

Rader: 1536

Tipster:

Svenskaspel

STRYKTIPSET V.38

Helgens Stryktips är speciellt då det skjuts in hela 14 miljoner i Jackpot. Självklart höjer det intresset att delta och självklart gör Bettingstars nytt försök efter att ha prickat 11 rätt förr omgången. Det var dock en omgång där i princip samtliga favoriter vann och gav ingen utdelning. Vecka 38 får gärna innehålla flera skrällar och visst finns potentialen där. Sedvanligt presenteras några idéer som kupongen kommer att bygga på i denna analys. Häng med!


Spiken

Omgångens spik är en väldigt fin sådan. Den hämtas i match nummer 3 mellan Crystal Palace - Fulham. Här får hemmalaget Palace axla det enda tecknet. Crystal Palace har spelat en fin fotboll i inledningen av Premier League och ligger mitt i tabellen med lika många vinster som förluster. Här möter de ett Fulham som är dem hack i häl och står på samma poäng. Jag anser dock att Palace har en högre högstanivå. Lägg därtill en hemmafördel och vi får en klassisk etta på Stryktipset till ynka 52%. Det kommer att vara en tight match men Palace har alla möjligheter att ro hem detta och bespara oss från flera tecken.


Skrällen

Kupongens skräll hämtas i match nummer 5 där Ipswich möter Blackburn. Ipswich har startat strålande och vunnit hela 6/7 matcher i Championship. Detta har tagit laget till en fin tredjeplats i tabellen. Laget spelar en fin offensiv fotboll vilket lett till många mål. Ipswich är dock en nykomling och jag förväntar mig att smekmånaden i ligan snart tar slut. Ett fall i formen bör vänta runt hörnoet. Kanske kan den komma idag mot ett rutinerat Blackburn?


Blackburn ligger i mitten av Championship där man vunnit lika många matcher som man förlorat. Det verkar inte spela någon roll om laget spelar hemma eller borta. Det är helt enkelt ett svårtippat lag som kan skrälla till lite när som helst. Jag ser absolut en möjlighet till vinst för bortalaget Blackburn till ynka 15% mot nykomlingen Ipswich. Denna skräll garderas så klart ev en etta. En gubbe i match nummer fem.


Piraten

Piraten handlar om att ta bort ett favorittippat lag helt från kupongen. Förra omgången fick piraten smisk då Ipswich visade sig vara för bra borta mot Sheff W. Denna omgångens Pirat hittas i match nummer 10 mellan Rotherham - Preston. Toppen mot botten. Preston har startat säsongen strålande och leder mycket överraskande ligan. Laget är dessutom obesegrade efter sju omgångar och skadeläget ser bra ut. Rotherham å andra sidan ligger på plats 21 i Championship. Laget har endast vunnit en match och ser ut att få klara sig utan upp till 6 spelare inför matchen. Varför väljer jag då bort Preston här?

Den fina starten till trots har Preston i princip blivit utspelade i varje match. Laget har helt enkelt lyckats trolla fram segrar ur ingenting. Detta är något som inte kommer att hålla då laget helt enkelt inte är så bra. Formen kommer att dala och Preston kommer att tappa mark. Skulle Preston sluta på den övre halvan när säsongen summeras skulle det vara en bedrift.

Rotherham å andra sidan har hämtat samtliga säsongens poäng på hemmaplan. Ser vi historiskt på dessa möten med Rotherham som hemmalag har laget segrat två, förlorat två och kryssat en i deras fem senaste drabbningar. Chansen är god för en "skräll" och därför liras 1X i match nummer 10. Preston till hela 52% ratas!
OBS! För att ta del av våra andelar behöver man gå med i vårt lag Bettingstars på Svenska Spel. Länken bör leda dit. Om inte, går det utmärkt att söka upp Bettingstars på Svenska spel. Skissen är preliminär och kan komma att ändras fram till inlämning.

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Bonus → 500 kr Gratisspel

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 1000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page