top of page
STRYKTIPSET V.37

Stryktipset

STRYKTIPSET V.37

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Tipster:

Svenskaspel

STRYKTIPSET V.37

Bettingstars kommer framöver att skriva en kort krönika innehållande korta analyser om sina spelval i Svenska Spels spännande poolspel. Först ut är Stryktipset V.37. En omgång som inte bjuder på någon Jackpot men det finns gott om skrällpotential som kan leda till fina prispengar. I denna analys kommer jag att välja en Spik, en Skräll och en bortplockad favorit som jag lustigt nog kommer att kalla Piraten. Mer om det strax. Häng med!


Spiken

Omgångens spik blir helt enkelt den match med högst streckning. Det handlar om match nummer 4 där Tottenham gästas av Sheffield United. Hemmalaget Tuttenham har inlett strålande och ligger tvåa i Premier League. Laget är obesegrat efter fyra omgångar. Avsaknaden av målkungen Kane är inte märkbar då laget gjort näst flest mål såhär långt. Skadeläget ser också bra ut då man inte saknar några bärande spelare.


Sheffield United väntar, i kontrast till Tottenham, på sin första seger i säsongens Premier League. Laget har endast spelat in 1 poäng på fyra matcher. Den kom i den senaste omgången där man lite turligt löste slutresultatet 2-2 hemma mot ett annat bottenlag, Everton. På skadelistan hittas dessutom hela åtta spelare i en redan tunn trupp.


Det är dessvärre fel tillfälle för Sheffield att ställas mot Tottenham. Jag tror på en soklar hemmaseger och slösar inga fler tecken även om streckningen blir 1000%.


Skrällen

Omgångens skräll hittas i match nummer två mellan Manchester United - Brighton. Manchester United har fått axla ett oddsmässigt favoritskap såväl som på Stryktipsets streckning. I skrivande stund är hemmalaget strckat till nära 50% vilket för mig är obegripligt. United kantas av flera spelarskandaler och truppen mår allt annat än bra. Tränaren ser dessutom ut att behöva klara sig utan upp till elva spelare varav minst fem är startspelare. Inget lag kan prestetra på topp när man ställs inför såna här problem, inte minst Manchester United. Jag tror att de får det väldigt tufft mot Brighton.


Brighton fortsätter att briljera oavsett vilka spelare som får spela. Lagets senaste utskåpning av Newcastle med klra 3-1 är ett kvitto på lagets höga standard. Lägger man till det faktum att Brighton har gjort flest mål i Premier League samt ligger tre poäng före Manchester United så blir det svårt att förstå varför United är favorit i denna match. En tvåa till Brighton till ynka 29% blir kupongens skräll. Jag garderar den med en etta på United endast för deras varumärke.


Piraten

Att plocka bort en favorit kallas även att rata en favorit. Raten rimmar mycket lägligt på piraten. En pirat i sin tur går ombord och stjäl. Bettingstars pirat stjäl procent % ifrån det favorittippade laget. Därav namnet Piraten. Laget som inte får något streck på min kupong hittas i match nummer 12 mellan Sheffield W - Ipswich. Här ratas nykomlingen Ipswich som för stunden står för 51% av streckningen. Jag kan förstå favoritskapet då laget spelat strålande. Ett spel som tagit dem till en fin andraplats i Championship. Laget är offensivt balanserat och både gör och släpper in mycket mål. Idag har jag en magkänsla att man helt enkelt får ta och sätta sig mot en motståndare som bör kunna plocka säsongens första seger.


Sheffield Wednesday har inlett säsongen svagt och endast spelat in en poäng på fem matcher. Laget har uppträtt uddlöst och inte gjort sig förtjänta av mer. Varför väljer jag då att spela på dem? Jo, i sin senaste match, borta mot duktiga Leeds, visade man en tendens till uppryckning. Laget klarade ett oavgjort resultat och spelade relativt bra. Min förhoppning är att de ska ha blivit stärkta av den insatsen och att de kan visa det i matchen mot nykomlingen Ipswich. Sheffield har historiskt haft det relativt lätt för Ipswich och inte förlorat på sex raka matcher. Jag tycker att det är hög tid att Sheffield plockar säsongens första vinst. En kombination av 1X i match nummer 12 klickas till ynka 49%. Bra värdespel! Sheffield W blir därmed omgångens Pirat.


OBS! Detta är en prelimenär rad och kan komma att ändras innan matchstart. Radens storlek kan även komma att justeras i takt med hur många andelas som säljs. Allt gott!

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Bonus → 500 kr Gratisspel

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 1000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page