top of page

Sanel Hrnjic

Grundare av Bettingstars tillika speltipsexpert med stor passion för sport och statistik. Huvudfokus ligger på fotboll ifrån Europas flesta hörn.


Bakgrund

Sanel tillbringade sina ungdomsår i Mjällby AIF:s ungdomsakademi. En klubb som då spelade i Superettan och hade lirare som Mattias Asper, Chippen Willhelmsson, Patrik "Bagarn" Rosengren, Marcus Ekenberg med flera. Numera är Mjällby ett vanligt inslag i Allsvenskan. "Avsaknaden av motor" gjorde att Sanel aldrig tog klivet till a-laget och flyttade som nybliven 20-åring till Jönköping för att studera internationell ekonomi på Internationella handelshögskolan. Sportintresset avtog inte under studietiden. Tvärtom ökade det då Sanels favoritlag sedan barnsben, HV71, spelade sina hockeymatcher i Jönköping. Det blev en del besök på Kinnarps arena samt några guldfiranden på torget under hans tid i staden. Det var även här som hans sanna passion växte fram, Sportbetting.


Nutid

Efter studierna flyttade Sanel till sin nuvarande ort Linköping. Här har han under åren finslipat sin passion och haft stor framgång inom sport och spel. År 2018 började han som speltipsexpert hos våra branschkollegor Bettingstugan. Utvecklingskurvan har sedan dess pekat uppåt där år 2022 kröntes med en förstaplats på den prestigefyllda bokföringssidan för offentliga speltips, Sharps. År 2022 var ett starkt bidrag till placeringen då året landade på osannolika 124% RoI efter 169 speltips. Efter cirka 700 speltips över nästan fem års tid och en total RoI på nära 113% blev det hög tid för Sanel att testa något nytt. I April 2023 lanserades sidan Bettingstars.se med Sanel i spetsen. Här publiceras dagsfärska speltips av landets kanske vassaste penna i hopp om att dela denna passion och utbyta kunskap med likasinnade. Bettingstars statistik bokförs på webbsidan Betdiary för de som gillar siffror.Tipster AI Frank

Senaste speltips av

Sanel Hrnjic

Speltips Skottland - Schweiz

Sanel Hrnjic

Speltips Belgien - Slovakien: Fotbolls EM 2024

Sanel Hrnjic

Speltips Kroatien - Albanien

Sanel Hrnjic

Speltips Österrike - Frankrike: EM 2024 Grupp D

Sanel Hrnjic

Speltips Turkiet - Georgien: EM 2024 Grupp F

Sanel Hrnjic

Speltips Spanien - Kroatien

Sanel Hrnjic

bottom of page