top of page

Odds EM 2024

Här finnes odds till Fotbolls-EM 2024. Allt från EM 2024 vinnare & gruppsegrare till Skyttekung!

Fotbolls EM 2024 - Odds & Betting

När Europas största fotbollsturnering, UEFA Euro 2024, närmar sig, förbereder sig bettingentusiaster för att ta del av spänningen genom att placera vad på sina favoritlag. Odds spelar en central roll i bettingvärlden, och förståelsen av dem är avgörande för alla som deltar i sportspel. Bettingstars står redo att erbjuda de bästa oddsen under Fotbolls-EM 2024, vilket ger spelare tillgång till ett brett utbud av spelalternativ och möjligheten att optimera sina chanser till vinst.


Vad är ett odds?

Ett odds i sportbetting representerar sannolikheten för att ett visst utfall ska inträffa under en händelse, som till exempel en fotbollsmatch. Dessa odds sätts vanligtvis av analytiker på spelbolag som tar hänsyn till en rad olika faktorer, inklusive tidigare prestationer, spelarstatistik, skador, och till och med väderförhållanden. Ett odds uttrycker inte bara chansen att händelsen inträffar utan också den potentiella utbetalningen till spelaren. Om oddset är högt är sannolikheten lägre, men vinsten större, och vice versa.


Fotbolls-EM 2024 med Bettingstars

Under Fotbolls-EM 2024 kommer Bettingstars att vara en central plattform för betting tack vare vårt engagemang att erbjuda de mest konkurrenskraftiga oddsen ifrån de bästa spelsidorna. Genom grundliga analyser och oddsjämförelser mellan spelbolagen kommer vi att försöka publicera de spel som ger högst värde på utvalda spelbolag. Att spela på spelsidor som ger högst odds är avgörande för en långsiktig framgång inom betting.


odds betting fotbolls-em 2024

Populära spelformer under EM 2024

Fotbolls-EM är fyllt av möjligheter för vinnarspel, där spelare kan satsa på vilket lag som kommer att vinna turneringen, vilka lag som når semifinal, eller vilka lag som vinner sina respektive grupper. Här är några av de mest populära vinnarspelen som kommer att vara tillgängliga på Bettingstars under EM 2024:


  1. Turneringsvinnare: Det mest klassiska spelet där man satsar på vilket lag som kommer att lyfta trofén. Med storfavoriter som Frankrike, Tyskland, och Spanien, erbjuder detta spel både spänning och möjlighet till höga utbetalningar.  2. Gruppvinnare: Spelare kan betta på vilka lag som kommer att toppa sina respektive grupper. Dessa spel kräver god insikt i lagens form och potential.  3. Bästa målgörare: Ett annat populärt spel är att betta på vilken spelare som kommer att göra flest mål under mästerskapet. Stjärnspelare som Cristiano Ronaldo, Harry Kane och Kylian Mbappé är ofta i fokus här.  4. Att nå semifinal: Ett spel på vilka lag som kommer att nål de sista fyra. Detta kan ge bra odds för lag som anses vara jokrar.I fortsättningen av artikeln kommer vi att lista några populära spel som redan går att spela på. Genom att klicka på den tillhörande bilden kommer man direkt till den valda spelsidan där det går att ta del av deras aktuella oddsbonus. Häng med!


Vem vinner Fotbolls-EM 2024?

Att spela på mästerskapsvinnare är en populär spelform som lockar många spelentusiaster. Oddset brukar vara högt vilket passar utmärkt ihop med spelbolagens bonusar. Det blir som att lägga ett gratisspel där utdelningen kan bli väldigt hög. ständiga favoriten England.


Bettingstars tror att Frankrike fortsätter att dominera europeisk landslagsfotboll. Frankrike är andrahandsfavorit att vinna Fotbolls-EM, endast slagna av ständigt favoriserade England. Frankrike har en väldigt komplett trupp med perfekt balans av Rutin och talang, styrka och teknik fördelat över hela planen. Laget kan spela på många olika sätt och på så sätt anpassa sig efter alla motstånd. Mästerskapets kanske bästa spelare Kylian Mpappe lyser starkast i detta lag och kan avgöra täta matcher på egen hand. Att Frankrike vinner EM kan spelas på spelsidan Betway till oddset 5.0. Passa på att ta del av deras välkomstbonus på upp till 500 kr vid registrering som kan göras via bilden nedan.


Fotbolls-EM 2024 vinnare Betway odds

Vem gör flest mål i Fotbolls-EM?

En annan populär spelform är spel på skyttekung. Vilken spelare kommer att lysa starkast och göra flest mål? Här gäller det att försöka tänka på flera faktorer. Går spelarens lag långt i turneringen? Blir spelaren ofta utbytt? Är spelaren skadebenägen? Tar spelaren lagets fasta situationer så som straffar och frisparkar? Har spelarens lag många andra skyttar som kan avlasta med målgörandet? Dessa är viktiga faktorer som spelar stor roll i beslutsfattandet.


Bettingstars val har fallit på portugals Cristiano Ronaldo. Veteranen som gjort flest landslagsmål i historien är känd för att vara världens bästa målgörare. En komplett spelare som är lika bra med båda fötter samt kanske världens bästa offensiva huvudspelare. Ronaldo spelar samtliga minuter för Portugal och tar lagets alla fasta situationer på "målavstånd". En något självisk spelare som lever för att göra mål. Trots sin ålder kommer Ronaldo att vara tungan på vågen för Portugal under Fotbolls-EM. Portugal har hamnat i en enkel grupp som de förväntas vinna och därmed lottas mot ett tredjeplacerat lag i slutspelet. Också en match de bör vinna tämligen enkelt. Därefter får man vänta och se. Portugal har en teknisk trupp som är duktiga på att skapa chanser. Förhoppningen är att det blir proppen ur för Portugal i turneringens tidiga skede och att Ronaldo öser in mål vilket ger honom goda möjligheter att ta hem priset som skyttekung.


Cristiano Ronaldo vinner skytteligan till oddset 14 på spelsidan Coolbet. Har du inte Coolbet kan du registrera konto via nedanstående bild och ta del av deras oddsbonus på upp till 500 kr. Perfekt tillfälle att frirulla på denna högoddsare.


Fotbolls-em skyttekung cristiano ronaldo coolbet

bottom of page