top of page
STRYKTIPSET TIPS V.42

Stryktipset

STRYKTIPSET TIPS V.42

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Tipster:

Svenskaspel

STRYKTIPSET TIPS V.42

Ny lördag närmar sig vilket betyder att Bettingstars smider en ny rad på Stryktipset. Förra veckan var det väldigt nära en klonk men ett decimerat Bulgarien orkade inte besegra Litauen och raden landade på 12 rätt. Denna helg bjuds det inte på någon jackpot. Däremot är ligafotbollen tillbaka vilket i mitt tycke är värt mer än en jackpot. Raden som läggs ut skrivs redan på onsdagen vilket gör att streckningen kan vara aningen missvisande. Av den anledningen kan raden komma att justeras till matchstart om någon streckning rusar iväg alldeles för mycket. Lets go!


Spiken

Omgångens spik hämtas i match nummer 5 där Nottingham Forest möter Luton. Här spikas hemmalaget Nottingham till fina 58%. Det är i skrivande stund ett väldigt fint värde att spika denna etta och förhoppningen är att den inte kommer att rusa iväga mot 70%. Så länge strecken kan hålla sig på under 65% är detta en bra spik att ta med rent värdemässigt. Sportsligt anser jagj att Nottingham har en bättre trupp och har ett övertag i varje lagdel. Taktisk är man också bättre än nykomlingen Luton som inte bör kunna mäkta med speciellt mycket i denna match. Nottingham är obesegrade på hemmaplan denna säsonh och kommer så att förbli efter dagens match.


Skrällen

Kupongens skräll hittas i match nummer 11 mellan Hull - Southampton. Bortalaget tillika oddsfavoriten Southampton är enligt Stryktipsets tidiga streckning satta som underdogs där hemmalaget Hull står för hela 40% av alla tecken. Lagen ligger förvisso hack i häl i ligan med samma antal poäng. Hull är dessutom obesegrade på sin hemmaplan efter fem spelade matcher. Fyra av dessa har dock varit oavgjorda resultat vilket gör ett X till ett bra tecken. Southampton å andra sidan har presterat bra på bortaplan och vunnit 3/5 matcher. Utöver det visar man en gryende form efter två vinster och en oavgjord på de tre senaste ligamatcherna. Slutligen har Southampton ett inbördes övertag mot Hull då man endast förlorat 2/14 matcher. Det motsvarar knappa17%. En X2 i match nummer 11 räcker långt.


Piraten

Omgångens pirat hittas i match nummer 8 mellan Norwich - Leeds. Här har underdogen Norwich fått ett övertag enligt streckningen. Hela 41% har tippat Norwich som segrare trots att de står i ca 3 i odds att vinna matchen. Det är helt ologist och måste därför synas. Leeds är i mitt tycke det klart bättre laget med en sundare spelidé och en bättre trupp. Vore det inte för Norwichs oförtjänta poängproduktion i inledningen av säsongen så skulle det skilt många poäng mellan lagen, till Leeds fördel. Nu är det endast två poängs fördel till Leeds som innehar en femteplats i Championship. Detta stämmer bra överens med formkurvan över lagens fem senaste ligamatcher där Leeds åtetrigen finns på en femteplats. Norwich å andra sidan är på en svag 18e placering efter endast 4p på sina fem senaste matcher. Leeds har även ett litet övertag inbördes där man endast förlorat 1/6 senaste bortamatcher mot Norwich. Här känner jag mig trygg i att helt rata Norwich till en fin procent.
OBS! För att ta del av våra andelar behöver man gå med i vårt lag Bettingstars på Svenska Spel. Är man redan med i laget så väljer man "Spela i lag" i Svenskaspels vänstra meny.

Skissen är preliminär och kan komma att ändras vid inlämning beroende på andelsförsäljning och startelvor. Välkomna!

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Bonus → 500 kr Gratisspel

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 1000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page