top of page
  Spanien snabbfakta:

  Världsranking: 8

  Antal EM-slutspel: 11

  Bästa placering i EM: Guld (1964, 2008, 2012)

  Bästa målskytt i EM-kvalet: Joselu (4)

  Odds att vinna Fotbolls-EM 2024: 9

  Förbundskapten: Luis De La Fuente

Fotbolls EM 2024 - Spanien

Spanien anländer till Fotbolls-EM 2024 med höga förväntningar efter en tid av återuppbyggnad och förnyelse inom landslaget. Med en blandning av veteraner som Alvaro Morata och unga stjärnor som Ansu Fati, är Spanien rustade för att visa sin klassiska, passningsorienterade fotboll. Lagets tekniska skicklighet och taktiska flexibilitet gör dem enligt spelbolagen till en av favoriterna i turneringen. Spanien siktar på att återupprepa tidigare framgångar och gå långt i EM, med hopp om att nå finalen och möjligen vinna hela mästerskapet, vilket skulle befästa deras status som en av Europas fotbollsgiganter.


Spanien EM-kval 2024

Spanien dominerade EM-kvalets Grupp A och vann i överlägsen stil. Med ett målsnitt på över 3 mål/match och 21p av 24 möjliga fanns det aldrig några tvivel om Spaniens medverkan i Fotbolls-EM. Man vann sin grupp fyra poäng före Skottland och hela tio poäng för Norge som var närmaste utmanare om en EM-biljett.


EM-kval 2024 Spanien

Spanien EM-trupp

Kommer snart


Spanien laguppställning i Fotbolls-EM 2024 (preliminär)

Målvakt: Simon

Försvar: Carjaval, Laporte, Le Normand, Gaya

Mittfält: Gavi, Rodri, Merino

Anfall: Yamal, Morata, Asensio


Spaniens största stjärna

Rodri, Spaniens taktiska ankare och till vardags i Manchester City, blir avgörande för Spaniens framgångar i EM 2024. Hans förmåga att bryta motståndares spel och starta anfall från en djup position är ovärderlig för Spaniens spelsystem. Med sin precision i passningsspelet och taktiska intelligens kontrollerar Rodri mittfältet och ger stabilitet, vilket är kritiskt mot tuffare motstånd. Hans roll som lagets balanspunkt både i försvar och anfall gör honom till en av de mest inflytelserika spelarna i truppen, och han förväntas vara en ledande kraft på planen under hela turneringen.


Rodri Spanien Fotbolls-EM 2024

Spelschema Fotbolls-EM - Spanien

Lördag, 15 juni, kl. 18:00: Spanien mot Kroatien

Torsdag, 20 juni, kl. 21:00: Spanien mot Italien

Måndag, 24 juni, kl. 21:00: Albanien mot Spanien


Hur går det för Spanien i Fotbolls-EM 2024?

Spanien går in i EM 2024 med högt ställda mål och förväntningar om att vara en av huvudkonkurrenterna. Efter en period av omstrukturering och införlivande av nya talanger, är laget mer än redo att visa sin styrka på den europeiska scenen. Med en solid mix av erfarna spelare och nykomlingar siktar Spanien på att gå långt i turneringen. Förväntningarna är inte bara att nå semifinalen utan även att utmana om titeln, vilket skulle återetablera Spanien som en toppnation inom europeisk fotboll. Kan man göra ett bra gruppspel så kan allting hända med detta spelskickliga landslag.


Speltips på Spanien i Fotbolls-EM

Spanien är inte ett lika namnkunnigt lag som man var för tio år sedan då man hade sin storhetsperiod. Många spelare kommer att debutera i EM, andra spelare har fått sparsamt med tid i tidigare mästerskap. Spanien har hamnat i en svår grupp ihop med Kroatien och Italien och jag tror att det blir svårt att gå segrande ifrån gruppen. Spanien vinner inte grupp B liras på Betinia till oddset 1.94.

Via bilden nedan kommer man till Betinia som erbjuder ett gratisspel på upp till 1500 kr vid registrering.


Spanien - Speltips Fotbolls EM 2024

Skribent:

Bettingstars

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Gratisspel upp till 500 SEK

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 1000 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page