top of page

UFC Fight Night - St Louis: Main Card

Efter genomgången av prelims blickar vi mot huvudportionen av veckans gala. Vi bör kunna bjudas på en del actionfyllda drabbningar samt hitta några intressanta och spelbara odds.


Analyserna är inga speltips utan snarare troliga scenarion följt av odds för dessa. Mina speltips kan hittas på min Twitter som finnes i slutet av denna artikel.

Spelen hittas på spelsidan Coolbet som ofta är marknadshögst på spel på MMA. Klicka på bilden nedan och ta del av Coolbets välkomstbonus.

Betway gratisspel komboförsäkringen

Waldes Cortes-Acosta v Robelis Despaigne

Ännu en skräddarsydd match för det hårdslående taekwondo-fenomenet Despinange, som dock fortfarande är grön på MMA-scenen med ynka fem proffsmatcher. Möter ytterligare en striker i Cortes-Acosta som troligtvis inte kommer kunna testa Despinange nere på mattan. Drabbningen bör avslutas redan i rond 1. Gör den inte det kan det sluta lite hur som helst. Inget av värde hittas spelmässigt.


Vinnare: Despaigne (via KO/TKO)

Odds: 1.58


Alex Caseres v Sean Woodson

Caceres är en typiskt poängfighter som har färdigheter både på mattan och stående. Har dock sett något sämre ut på sistone, vilket kan ha att göra med hans stigande ålder kombinerat med ett väldigt högt antal matcher i karriären. Woodson är en väldigt bra boxare, med bra nedtagningsförsvar och är lång för viktklassen. Ser duellerna utspela sig uppe på fötterna där Woods är den lite skarpare av dem två över 3 ronder.


Vinnare: Woodson (via poäng)

Odds: 2.05


Diego Ferreira v Mateusz v Rebecki

Ferreira börjar närmar sig fighting-ålderns höst vilket på sistone har börjat märkas.  Rebecki ska kunna vara både mer explosiv och kvickare men har visat upp begränsad kondis, speciellt senare i matcherna. Polacken bör se upp med Ferreiras supervassa BJJ som är av absoluta världsklass.


Vinnare: Rebecki (via KO/TKO)

Odds: 2.40


Alonzo Menifield v Carlos Ulberg 

Det är inte uteslutet att Ulberg pushas av UFC med medelmåttigt motstånd som inte utmanat hans svaga punkt - brottning. Menifield, med sin kraft i nävarna och fin grappling, har i min mening flera vägar till vinst, speciellt om han mixar in brottning. Ulberg är en väldigt endimensionell MMA-fighter som har brister i brottningen och det är bara en tidsfråga innan någon synar honom. Menifield kan med rätt taktik vara den som gör det och oddset på honom är mer än generöst. Ett litet spel på jänkaren till 3.20 är nästan ett måste.


Vinnare: Menifield (via KO/TKO)

Odds: 5


Joaquin Buckley v Nursulton Ruziboev

Ruziboev har med sin sambo-bakgrund visat upp både fin striking och grappling och är med sina 195cm enorm för viktklassen. Har vunnit sina 10 senaste matcher, samtliga via avslut i rond 1. Vi vet därför inte hur hans kondis ser ut i rond 2-3, speciellt med tanke på den massiva viktnedgången till weltervikt. Buckley är en explosiv och aggressiv striker som visat fin form på sistone men har historiskt sett haft problem mot långa fighters, och även han brukar behöva gå en en del kilo för att klara viktgränsen. Det är inte omöjligt att matchen avgörs tidigt men litar i grund och botten inte på någon av dem. Fördel Ruziboev som bör ha flera vägar till vinst.


Vinnare: Ruziboev (via submission)

Odds: 6


Derrick Lewis v Rodrigo Nascimento

“The Black Beast” Lewis har en utmärkande färdighet i oktogonen, enorm KO-kraft i nävarna. Tar sig här an Nascimento som blandat grappling med bra striking. Lewis är dock en nivå av motstånd som brassen inte stött på hittills och om duellerna utspelar sig på fötterna kommer jänkaren med all sannolikhet kunna hitta sin motståndares haka med ett avgörande slag. Brassen har fin grappling men ser inte honom varken kunna kontrollera eller avsluta Lewis nere på mattan. Finner inget odds av värde.


Vinnare: Lewis (via KO/TKO)

Odds: 1.75


Detta sammanfattar den här galans Huvudkort. För speltips kolla in min twitter UFC Savant (@fillekosovac) / X (twitter.com).

Allt gott!

Filip Kosovac

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Gratisspel upp till 500 SEK

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 1000 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page