top of page

Filip Kosovac

MMA-experten Filip Kosovac ansluter till Bettingstars

ROI - https://oddser.se/spreadsheets/2121


Bettingstars fortsätter att knyta till sig kompetenta experter inom sina specialområden. Näst på tur är MMA-experten Filip Kosovac som länge briljerat med sylvassa och träffsäkra analyser och speltips inom kampsporten Mixed Martial Arts (MMA). Med över 900 spel och en ROI på fina 109% är Filip en veteran inom hantverket. Vi välkomnar Filip till vårt växande projekt och passar på att ta tempen på den stekheta MMA-rekaren.För de som inte vet, lite kort, vem är Filip?


  • En Malmö-bo som är ett megastort betting- och UFC-fan. Började oddsa redan när jag gick på högstadiet haha, då enbart på fotboll och med blandade resultat. Det var när jag började följa UFC, någon gång runt 2017, som jag även började lägga spel på MMA-matcher.


Under ditt nya äventyr på Bettingstars, vilka sporter kommer du att skriva om?


  • MMA, med stark fokus på UFC.


Har du någon strategi inom din Betting?


  • Om jag ska korta ner mitt svar får det landa i spelvärde och disciplin som är A och O för min del. Att spela på UFC-matcher skiljer sig också lite åt jämfört med andra sporter, speciellt lagsporter. Jätteviktigt moment inför ett potentiellt spel är därför exempelvis respektive fighters hints om skador, mindset under träningslägret och fight-veckan samt fighting-stil.


Vart kan man följa dina speltips?


  • Man kan framöver följa mina spel på Bettingstars.se. Önskar man en full överblick över mina samtliga spel kan man hålla utkik på https://oddser.se/spreadsheets/2121. Här har jag sedan länge bokfört mina spel och kommer att fortsätta med det. Spelen läggs ut inför matcherna för de som önskar att inspireras att lägga en slant eller två.


Vi tackar Filip för denna pratstund och ser med stor entusiasm fram emot att se vad hans vassa penna kan åstadkomma på Bettingstars. Lycka till Filip och låt oss glädjas åt många gemensamma vinster!

Tipster AI Frank

Senaste speltips av

Filip Kosovac

Speltips Imavov vs Cannonier - UFC Fight Night

Filip Kosovac

UFC 299 - Venom vs Holland

Filip Kosovac

UFC Vegas 92 - Barboza vs Murphy

Filip Kosovac

Speltips Volkanovski mot Topuria

Filip Kosovac

Speltips Ariane Lipski vs Krene Silva

Filip Kosovac

Speltips Molly McCann mot Diana Belbita

Filip Kosovac

bottom of page