top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

Speltips 4/4: Juventus - Inter ✅

Uppdaterat: 17 apr. 2023

Semifinal av Coppa Italia mellan rivalerna Juventus och Inter. Ångestfylld match då båda lag gör en svag säsong. Kanske är detta lagens enda chans till en titel?


VINST

MATCH: Juventus - Inter

START: 4/4 - kl 21:00

SPELTIPS: Över 5.5 kort

UNITS: 6/10

ODDS: 2.05


  

Derby d'Italia


Tisdagen till trots bjuds det på en del fotbollsgodis. Vi har bland annat fyra matcher ifrån Premier League att se fram emot. Jag väljer dock att fästa min blick på Italien där Juventus och Inter gör upp om en finalplats i italienska cupen. Här liras över 5.5 kort till oddset 2.05 på Betinia.


Juventus

Den gamla damen som klubben kallas har haft en väldigt svår säsong, främst utanför plan. Laget fråntogs hela 15 poäng av av anledningar som utspelar sig utanför planen. Det har gjort att de förpassats till en sjunde plats i Serie A. Man visar dock på stark mentalitet och har radat upp fem raka segrar. En form som de kan ta med sig inför kvällens täta drabbning mot ärkerivalen Inter. Juventus borde satsa lite extra på cupen då det möjligtvis kan vara deras enda chans till titel men även till kommande års europaspel. Jag tror på mycket nerver och kamp hela matchen lång. En matchbild som bör gynna ett kortspel.


Inter

Inter har i år varit en besvikelse. Det favorittippade laget ligger på en svag fjärdeplats i serien och har en form som lämnar mycket att önska. Fyra förluster på sina sex senaste matcher är inget som laget ska kännas vid. Det bör brinna under coach Inzaghis fötter som måste känna press. Kvällens match kan komma att avgöra hans framtid i Inter. Med det i tankarna tror jag att han kommer att elda på sina spelare att gå ut och inte släppa en tum gratis. Dessa lag har utkämpat hårda bataljer genom åren. Det vittnar deras senaste möte om där det delades ut sju gula och två röda kort. Kvällens match bör följa i samma spår. Lycka till vid rygg!


Nyckelfaktorer


Domaren Massa snittar ca 7 kort/match i Serie A

Italiens största derby

Ångestladdat då båda lag gör svaga säsonger

Lagens enda realistiska chans på titel


  

281 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page