top of page
  • Skribentens bildBettingstars

SPELTIPS 7/9: Serbien - Ungern ✅

Toppmatch i kvalet till EM 2024 liras ikväll när Serbien får besök av Ungern. De två gruppledarna ska fördela poängen i Grupp G. En grupp som på förhand ska toppas av just dessa nationer. Matchstart 20:45.SPELSTATUS: VINST

  • MATCH: Serbien - Ungern

  • START: 7/9 - 20:45

  • SPELTIPS: Ungern +0.5 handikapp

  • UNITS: 6/10

  • ODDS: 2.13


Delad pott inför tomma läktare

Serbien gästas ikväll av Ungern i EM-kvalet. Det handlar om Grupp G bestående av endast fem lag. Gruppen toppas av Ungern och Serbien som står på samma poäng (7) efter tre spelade matcher. Lagen har sett stabila ut defensivt men även visat upp ett bra anfallsspel. Matchen kommer ikväll att spelas inför tomma läktare vilket skulle kunna dra ner intensiteten något. Samtidigt är det en klar fördel för det ungerska landslaget att undkomma de serbiska fansen som brukar vara extremt pådrivande. Jag tror att båda lag skulle vara relativt nöjda med ett oavgjort resultat då två lag går vidare ifrån gruppen. Speltips i matchen blir därmed Ungern +0.5 handikapp till oddset 2.13 på spelsidan Comeon! En 100% oddsbonus på upp till 500 kr finns att hämta vid registrering för en flygande start.


Serbien

Serbien briljerade i fjolårets VM-kval när man spelade en sprudlande fotboll och tog en VM plats före duktiga Portugal som tvingades till kval. Väl i VM föll laget pladask och underpresterade. Därefter anser jag att Serbien, trots alla namnkunniga spelare, underpresterat något i sitt spel. Detta till trots är laget i delad ledning av sin grupp i EM-kvalet. Jag hävdar att detta till stor del beror på bristande kvalité hos motståndarna. När man ikväll gästas av en vettig motståndare har man fått axla ett klart favoritskap av spelbolagen. Jag anser att Serbien är bättre på pappret men att Ungern är bättre i spelet. Med tanke att det är två lag som går vidare till EM och att det kommer att stå mellan Serbien och Ungern om gruppsegern tror jag att båda lagen är nöjda med ett oavgjort resultat. Att matchen dessutom spelas inför tomma läktare ger en fördel till ungrarna som har alla möjligheter att lösa poäng.


Ungern

Ungern överraskade stort i Nations League när man i en mycket svår grupp lyckades besegra såväl Tyskland som England. De sistnämnda slog man med hela 0-4 på bortaplan! En fantastiskt bedrift av det ungerska laget. Där visade man att man har en fin generation på gång och att de blir att räkna med kommande år. När man ikväll ställs mot ett namnkunnigt Serbien, dessutom på bortaplan så förstår jag att spelbolagen väljer Serbien som favorit. Jag väljer dock att blunda för startelvorna och fokusera på spelet. I spelet har Ungern en klarare spelidé än serberna samt bättre laganda. Utöver det kan laget spela på resultatet då de gynnas av ett kryss. Det är alltid fördel att inte behöva trycka på för mål när ett lag ställs mot en jämnbra motståndare. Ungern har dessutom inte släppt in något mål i detta EM-kval vilket ingjuter extra självförtroende hos gästerna. Det är väldigt mycket som talar för att Ungern kan lösa minst ett kryss i denna match till ett väldigt trevligt odds. Lycka till vid rygg!


Nyckelfaktorer:

  • Oavgjort resultat gynnar båda lag

  • Ungern bortaslog både England och Tyskland i Nations League

  • Ungern har ej släppt in något mål i EM-kvalet

  • Matchen spelas inför tomma läktare

bottom of page