top of page
  • Skribentens bildBettingstars

Speltips 3/5: Salernitana - Fiorentina ❌

Denna onsdag bjuder på veckomatcher i flera stora ligor. Italienska Serie A står för en näst intill full omgång där åtta matcher skall spelas. Vi fäster blickarna mot Salernitana som gästas av La Viola, Fiorentina med start 18:00.


FÖRLUST

MATCH: Salernitana - Fiorentina

START: 3/5 - 18:00

SPELTIPS: Fiorentina över 5.5 hörnor

UNITS: 6/10

ODDS: 1.95

Kantspel är Fiorentinas styrka


Fiorentina gästar ikväll Salernitana i italienska Serie A. En match där Salernitana i allra högsta grad är involverade i bottenstriden medan Fiorentina kan spela utan press. Kvällens spel blir att Fiorentina löser över 5.5 hörnor till oddset 1.95 på ComeOn!


Salernitana


Salernitana som spåddes en svår säsong har motsvarat förväntningarna. Länge låg laget under det negativa strecket men har tack vare en rejäl uppryckning tagit sig upp på säker mark. För närvarande har Salernitana faktiskt hela sju poäng ner med endast 6 matcher kvar av säsongen. Det ger lite arbetsro samtidigt som man inte får slappna av riktigt än. Ikväll tror jag att Salernitana kommer att kunna kämpa till sig poäng om inte annat så på ren motivation. En matchbild där Fiorentina inte leder bör betyda hörnor i massor för bortalaget då det är de som väntas diktera tempot. Salernitana är inte immuna mot hörnsparkar då laget släppt in 39 st på sina 5 senaste matcher. Det ger ett snitt på 8 hörnor/match. Ikväll krävs endast sex.


Fiorentina


Det lila laget från Florens har verkligen fått spelet att stämma och radar upp segrar. Fiorentina kommer från en fin 5-0 kross mot jumbon Sampdoria där man dominerade från start till slut. Man löste utöver sina fem mål även hela 11 hörnor i den matchen. Det är föga förvånande då lagets styrka finns i kantspelet. Utöver sina skickliga yttrar befogar man även över offensiva ytterbackar som anfaller lika mycket som de försvarar. Fiorentina är ett spelande lag som föredrar att vara bollförande. Man spelar med hög press och snabb återerövring. Ikväll tror jag att laget åter kommer att diktera tempot och pressa ett taktiskt spelande Salernitana. Jag utgår från att hemmalaget kommer att kunna försvara sig väl vilket ger all anledning till Fiorentina att pressa stora delar av matchen. Med press kommer hörnor. Lets go!


Nyckelfaktorer


✅ Fiorentina spelar med hög press

✅ Salernitana spelar taktiskt och tillbakadraget

✅ Fiorentina starka på kanterna

❌ Fiorentina tar tidig ledning och stänger matchen

bottom of page