top of page
  • Skribentens bildBettingstars

SPELTIPS 30/8: AEK Aten - Antwerp ❌

Efter gårdagens triumf i Grekland där korten satt stannar vi kvar i landet för ännu en match i kvalet till Champions League. Ikväll är det AEK Aten som får belgiskt besök av Royal Antwerp med start 21:00.SPELSTATUS: FÖRLUST

  • MATCH: AEK Aten - Antwerp

  • START: 30/8 - 21:00

  • SPELTIPS: Över 5.5 kort

  • UNITS: 6/10

  • ODDS: 2.4


Kortregn, det enda regnet i Grekland

Igår firade vi en triumf när det delades ut sju kort i matchen mellan Panathinaikos - Braga. Man ändrar inte ett vinnande koncept heter det. Av den anledningen stannar jag kvar i landet och håller mig precis till samma spel som igår. Över 5.5 kort i matchen spelas till oddset 2.40 på spelsidan Betinia. Betinia har gjort väldigt fina uppdateringar på sin hemsida och rankas numera bland mina personliga favoriter med snygg design, enkla sökfunktioner och väldigt bra odds. Har man inte testat Betinia så är det hög tid att ta sig en titt.


AEK Aten

Det grekiska topplaget AEK är i den sista kvalomgången innan Champions League grupperna skall lottas. Endast en match, en bra prestation krävs för att laget ska ta sig in i finrummet och belönas med fina prispengar. För motståndet står belgiska storlaget Antwerp som vann första matchen med 1-0. Det var en match som kantades av fult spel och innehöll en utvisning. Jag tror åter på en fysisk match då det kännetecknar båda lagens spelstilar. AEK kommer att hejas fram av fanatiska fans precis som Panathinaikos gjorde igår kväll. Med så mycket på spel och ett underläge att hämta in tror jag på en högintensiv match under samtliga minuter. En matchbild som bör kantas av många frisparkar och kort.


Antwerp

Antwerp är ett belgiskt lag som på senare år förankrat sig som ett topplag i den inhemska ligan. En liga som är offensiv och sevärd men som emellanåt är väldigt stökig och ovårdad. Det sistnämnda visade sig i lagets senaste match mot AEK då laget drog på sig en direkt utvisning efter endast 51 minuter. Antwerp stod dock emot AEK och avgick segrande i den duellen med 1-0. Det är en ledning som Antwerp ikväll kommer att försvara med allt de har. En väldigt bräcklig ledning vilket gör att denna match bör vara vidöppen tiden ut. Antwerp som nog aldrig tidigare spelat Champions League kommer att satsa precis allt i denna match och inte släppa en tum gratis. Det bör åter bli en het match som troligtvis överglänser lagens senaste möte som innehöll 6 kort. Kvällens möte är både viktigare och spelas framför hetare fans än senast. Jag ser inte varför det skulle vara färre kort denna gång.


Nyckelfaktorer:

  • Väldigt mycket på spel

  • Senaste mötet hade 6 kort

  • Hetsiga hemmafans

  • Två fysiska och hetlevrade lag

bottom of page