top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

Speltips 30/4: Rennes - Angers ✅

Det är valborg idag och många av oss är laddade som tusan av olika anledningar. Jag är laddad då det är söndag vilket betyder fotboll i massor. Dagens match hämtas ifrån franska Ligue 1 där Rennes tar emot Angers med start 15:00.


VINST

MATCH: Rennes - Angers

START: 30/4 - 15:00

SPELTIPS: Rennes -1.5 asian handicap

UNITS: 6/10

ODDS: 1.83

Rennes hakar på i toppen


Topplaget Rennes möter ikväll den avhängda seriejumbon Angers i Ligue 1. Rennes har siktet inställt på en topplacering vilket skulle innebära spel i någon europeisk cup kommande säsong. Angers å andra sidan är redan klara för spel i franska andraligan. Det är upplagt för hemmakross! Mitt speltips blir Rennes -1.5 asian hcp till oddset 1.83 på Betsson.


Rennes


Det starka hemmalaget Rennes har gjort en helt okej säsong. Laget ligger där de ska vara och kämpar om en plats som leder ut till Europa. Det är ett offensivt lagbygge bestående av många tekniska och snabba spelare. Rennes är väldigt hemmastarka och har ligans näst bästa målskillnad på just hemmaplan. Ikväll har man i stort sett hela truppen att tillgå och bör således bara köra över seriens överlägset sämsta lag. Jag tror att denna match kan rinna iväg rejält till Rennes fördel så länge inget oförutsägbart händer. Att de ska vinna med minst två mål ser jag som en självklarhet.


Angers


Angers har haft tidernas sämsta säsong. Med hela 18p upp till strecket är laget redan utslagna och redo för spel i Ligue 2. Inget har fungerat för stackars Angers som endast gjort 8 mål på 15 bortamatcher. Idag åker man till Rennes för att ställas mot ett hungrigt och skickligt hemmalag som har allt att spela för. Att Angers åker till denna match utan hela 11 spelare som befinner sig i sjukstugan späder bara på misären. Jag kan bara inte se hur Angers på något sätt ska kunna bjuda upp till dans och lägger en slant på att Rennes kör över dem. Lycka till vid rygg!


Nyckelfaktorer


✅ Rennes är otroligt hemmastarka

✅ Angers är seriens sämsta bortalag

✅ Angers saknar 11 spelare

✅ Rennes har allt att spela för

✅ Angers utslagna och omotiverade
bottom of page