top of page
  • Skribentens bildBettingstars

SPELTIPS 29/8: Panathinaikos - Braga ✅

Ikväll tisdag kl 21:00 skall det avgöras vilka lag som kommer att kvala in till Champions League. Det har blivit dags för sista etappen i kvalet där Panathinaikos gästas av Braga. Första mötet slutade 2-1 till Braga vilket lämnar kvällens match vidöppen. Vilka lyckas hålla nerverna i styr?SPELSTATUS: VINST

  • MATCH: Panathinaikos - Braga

  • START: 29/8 - 21:00

  • SPELTIPS: Över 5.5 kort

  • UNITS: 6/10

  • ODDS: 2.18


Inga fingrar emellan i kvalrysaren

Panathinaikos gästas ikväll av Braga i en förväntad rysare i det avgörande kvalet till Champions League. Första mötet vanns av Braga med 2-1 efter ett sent reduceringsmål av grekerna. Ett mål som tänder hopp inför kvällens retur. Denna retur kommer att bli väldigt nervig då det är så mycket på spel. Inget av lagen har spelat Champions League på många år och kommer knappast att komma närmare. En ångestmatch helt klart där det kommer att smälla. Matchen bör genomsyras av mycket vilja men även frustration. Alla ingredienser som är viktiga för ett kortspel. Speltips i matchen blir därmed över 5.5 kort till oddset 2.18 på spelsidan LylloCasino där man vid registrering av konto får en 100% oddsbonus på upp till 500 kr. Jag registrerade mig precis och det gick utmärkt!


Panathinaikos

Det grekiska storlaget Panathinaikos har en bra möjlighet att på hemmaplan knipa en åtråvärd plats i kommande Champions League och därmed säkra ca 70 miljoner endast för sitt deltagande. En fin prissumma som betyder mycket för ett lag av deras kaliber. Laget behöver hämta in ett 1-2 underläge ifrån första matchen och kommer att vara på tårna direkt. Den första matchen dominerades av portugiserna men ett sent reduceringsmål i slutet ger stort hopp i denna retur. De grekiska fansen kommer att höras ifrån läktaren och göra vad de kan för att lyfta sitt lag. Jag tror på en jämn och sevärd match och en väldigt het stämning som kommer att hålla i sig under matchens samtliga minuter. Båda lagen är kända för sitt fysiska spel och kommer inte att hålla igen ikväll. Kort bör komma.


Braga

Portugisiska Braga hr en ypperlig möjlighet att ta sig till fotbollens finrum för första gången på bra länge. Jag kan i alla fall inte minnas att de spelat CL sedan jag började kolla på fotboll. De har endast ett hinder kvar och det blir ett grekiskt storlag, på bortaplan. Det är inte en enkel uppgift för något lag då grekiska fans är kända för att vara väldigt pådrivande. Braga kommer att göra allt i sin makt för att försvara sin ledning ifrån första mötet. En uppgift som de bör vara vana vid. Portugisiska lag är nämligen mästerliga på att ödsla tid och spela över för att få motståndet ur balans. Skulle detta inträffa ikväll, vilket är troligt, så kan vi se fram emot en irriterad stämning på plan såväl som på läktaren. En stämning som domare Orsato kommer att ha svårt att kontrollera. Första mötet hade 29 fouls och innehöll 5 kort. Denna match bör vara ännu hetare och innebära minst 6 kort. GL!


Nyckelfaktorer:

  • Avgörande kvalmatch till Champions League

  • Panathinaikos supportrar är heta

  • Två fysiska lag kolliderar

  • Braga tar till tjuvnyp för att försvara sin ledning

bottom of page