top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

SPELTIPS 28/6: Israel u21 - Tjeckien u21 ❌

Det har blivit dags att avrunda gruppspelsfasen i u21 EM i fotboll. I grupp C ställs ikväll Israel u21 mot Tjeckien u21. En match av högsta betydelse där båda lag vid seger kan ta sig vidare till slutspel. Vem drar det längsta strået?SPELSTATUS: FÖRLUST

  • MATCH: Israel u21 - Tjeckien u21

  • START: 28/6 - 18:00

  • SPELTIPS: Tjeckien över 4.5 hörnor

  • UNITS: 6/10

  • ODDS: 2


Sexpoängsmatch i grupp C

Israel ställs ikväll mot Tjeckien i grupp C i u21 EM i fotboll. En grupp där tre lag slåss om andraplatsen bakom suveräna England. Tjeckien innehar just nu andraplatsen på 3 p men kan vid förlust ikväll se sig passerade av såväl Israel som Tyskland. Då jag anser att Tjeckien är mer konstruktiva än Israel och skapar mer chanser klickar jag på Tjeckien över 4.5 hörnor till oddset 2 på spelsidan NoAcconutBet. Nya spelare kan vid registrering ta del av en oddsbonus på upp till 2000 kr via våra länkar så gå in och kika.


Israel u21

Israel har sett till förväntningarna presterat bra i detta mästerskap. Laget har ställts mot stornationerna England och Tyskland och kan vara rakryggade efter en inspelad poäng. Laget har ganska väntat inte haft speciellt mycket mot de bättre nationerna och har mestadels försökt att försvara. Ikväll mot Tjeckien är det endast seger som gäller och jag väntar mig ett mer öppet Israel. Ett offensivare Israel skulle betyda att laget ökar sina chanser till mål samt lämnar luckor i försvarsspelet. Luckor som gärna får leda till tjeckiska hörnor. Båda scenarion är väldigt bra för kvällens hörnspel då Israel vid en eventuell ledning kommer att falla ner och försvara. Detta skulle tillåta Tjeckien att komma fram oftare och skapa farligheter. Förhoppningsvis hörnor.


Tjeckien u21

Tjeckien har presterat över förväntan i detta mästerskap. Laget förlorade mot England trots att de periodvis spelade väldigt bra och skapade farligheter. I andra matchen mot Tyskland lyckades de till och med avgå som segrare. Imponerande resultat som ger Tjeckien ett guldläge att ikväll knipa en plats i slutspelet. Tjeckiens u21 spelar en väldigt rak fotboll och kommer därmed till många avslut. Oavsett om laget spelar med mycket eller lite bollinnehav lyckas man avsluta sina anfall. Ikväll tror jag på mer bollinnehav för tjeckerna än vid de två tidigare matcherna. Ett bollinnehav som man gärna får omvandla till många hörnsparkar. Då jag anser att man i grunden är bättre än Israel känns det som ett väldigt troligt utfall. Trevlig kväll!


Nyckelfaktorer:

  • Väntas bli öppet och fartfyllt

  • Tjeckien kommer till många avslut

  • Tjeckien är bättre än Israel

  • Låg hörnlina

bottom of page