top of page
  • Skribentens bildBettingstars

SPELTIPS 24/8: Zalgiris - Ferencvaros ✅

Europa Conference League står idag på menyn då Zalgiris tar emot Ferencvaros med start 18:00. En på förhand oviss match där ett litet favoritskap ges till bortalaget.SPELSTATUS: VINST

  • MATCH: Zalgiris - Ferencvaros

  • START: 24/8 - 18:00

  • SPELTIPS: Över 2.5 mål

  • UNITS: 6/10

  • ODDS: 2.08


Båda vill vinna

Litauiska topplaget Zalgiris gästas ikväll av ungerska Ferencvaros i den sista etappen i kvalet till Europa Conference League. Zalgiris blev som bekant överkörda av Häcken i Europa League kvalet med hela 8-1 totalt och får därmed en ny chans i denna, lite mindre prestigefyllda tävling. Laget har dock blivit lottat mot en tuff motståndare som i mitt tycke är bättre än Häcken. Ungerska topplaget Ferencvaros. Jag tror att vi får se två lag som känner att de bör gå för vinst. Det i sin tur ska innebära bra svängom. Speltips i matchen blir därmed över 2.5 mål till oddset 2.08 på spelsidan No Account Bet. Nya spelare får vid registrering sin första insättning dubblad på upp till 2000 kr. Klicka gärna på våra länkar vid intresse.


Zalgiris

Zalgiris befinner sig mitt uppe i en pågående säsong. Laget ligger tvåa i den inhemska ligan. En plats som är ohotad vilket betyder att man kan satsa för fullt på detta kval. Zalgiris spelade initiellt kval till Europa League men förlorade där mot BK Häcken med hela 8-1 efter ett dubbelmöte. Det blir ett snitt på 4.5 mål/match i det mötet. I och med den förlusten slussades man ner till detta kval. Svårighetsgraden är dock ännu högre. Jag tror att Zalgiris känner att deras chans ligger i att segra på sin hemmaplan om de ska kunna ta sig förbi Ferencvaros. Ferencvaros å andra sidan är det bättre laget och kommer också att gå för seger, trots bortaplan. Två lag som känner att de bör vinna en fotbollsmatch kan bara sluta på ett sätt. Mål!


Ferencvaros

Ferencvaros är ett ungerskt topplag och för de som missat, är Ungern en fotbollsnation på uppsving. Den inhemska ligan kanske inte är den bästa men vissa lag håller hög europeisk klass. Feren är ett av dem. Laget är offensivt balanserat och består av många kvicka spelare. Det är ett lag som inte slutar anfalla vid en ledning. Att lagets 6/7 senaste matcher haft minst 3 mål är ett kvitto på det. Ikväll tror jag att Feren kommer att gå för seger i egenskap av att vara det bättre laget. Ett framåtlutat bortalag innebär att det kommer att öppnas luckor i de bakre leden. Luckor som Zalgiris måste försöka ta vara på om de ska ha en chans till avancemang. Mål blir matchens melodi och det som kommer att göra denna match sevärd.


Nyckelfaktorer:

  • Zalgiris går för vinst

  • Ferencvaros går för vinst

  • Ferencvaros är offensivt lagda

  • Ferens 6/7 senaste matcher har haft minst 3 mål

bottom of page