top of page
  • Skribentens bildBettingstars

SPELTIPS 16/8: Man City - Sevilla ✅

Manchester City - Sevilla är matchen som lyser upp denna onsdagskväll. Det handlar om finalen i Uefa Super Cup. Vinnaren av Champions League mot segraren av Europa League. Matchstart kl 21:00.SPELSTATUS: VINST

  • MATCH: Man City - Sevilla

  • START: 16/8 - 21:00

  • SPELTIPS: Man City över 5.5 hörnor

  • UNITS: 6/10

  • ODDS: 2


Årets första titel för City?

Manchester City och Sevilla gör ikväll upp om vem som kommer ta säsongens första titel. City är storfavoriter enligt spelbolagen och det är svårt att motsäga då laget helt enkelt ser ostoppbara ut. Jag tror att City kommer att dominera matchen men samtidigt att Sevilla grötar till det och gör det relativt svårt för City att få hål på dem. Speltips i matchen blir Manchester City över 5.5 hörnor till oddset 2 på spelsidan Betinia. En spelsida som gjort väldigt fina uppdateringar och är nu en av de bästa sidorna med grym användarvänlighet och bra utbud av odds. In och kika!


Manchester City

Det krävs inget geni för att förstå att Manchester City är favoriter att vinna denna titel. Dock är det en final och då kan allt hända. Matchen spelas dessutom i varma Grekland vilket möjligtvis kan gynna spanjorerna som är vana vid värmen. Min tanke är att City sedvanligt kommer att dominera matchen men att de förhoppningsvis inte får hål på Sevilla så enkelt. Om så blir fallet kan vi se fram emot en match där City pressar för segern under långa perioder. En matchbild som skulle vara gynnsam för hörnspelet. Lagen möttes två gånger förra året. Då vann City klart båda gångerna och fick 7 hörnor i båda matcherna. Ikväll behövs endast 6.


Sevilla

Sevilla inledde säsongen med att torska hemmapremiären av La Liga mot Valencia med 1-2. Svag insats av laget och det gäller för dem att ta sig samman när de nu ställs mot fotbollens Goliat. Jag tror på ett defensivt och kompakt Sevilla som på alla sätt kommer att försöka göra det trångt för City som ju gillar att anfalla centralt. Om ytorna krymper centralt blir det naturligt att börja leta sig ut mot kanterna. Om så blir fallet kan vi förvänta oss en hörnkavalkad av det brittiska storlaget. Det blir helt upp till Manchester City att avgöra hur många hörnor de vill ha. Förhoppningsvis många!


Nyckelfaktorer:

  • Manchester City kommer att dominera matchen

  • Sevilla tvingar ut City på kanterna

  • Sevilla spelar defensivt och kompakt

  • Att City inte avgör matchen tidigt

bottom of page