top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

SPELTIPS 14/8: Atl Madrid - Granada ❌

Spanska La Liga hade premiär i helgen där de flesta storlagen fick en bra start. Atletico Madrid ska försöka haka på genom att besegra Granada med start 21:30. Har de vad som krävs för att luckra upp denna nykomling?SPELSTATUS: FÖRLUST

  • MATCH: Atletico Madrid - Granada

  • START: 14/8 - 21:30

  • SPELTIPS: Under 2.5 mål

  • UNITS: 6/10

  • ODDS: 2.25


Målsnål premiär för Atl Madrid

Atletico Madrid premiärspelar ikväll mot nykomlingen Granada i spanska La Liga. Det ska bli intressant att se hur väl förberedda Atleti är inför den kommande säsongen. Truppläget är ungefär densamma som i fjol med några enstaka defensiva tillskott. Tillskott som förhoppningsvis ska bidra till att matchens speltips sitter. Speltips i matchen blir under 2.5 mål till oddset 2.25 på spelsidan No Account Bet. Sidan erbjuder nya spelare en 100% välkomstbonus vid registrering på upp till 2000 kr. Klicka på våra länkar och kika.


Atletico Madrid

Atletico är ett erkänt topplag i den spanska högstaligan i fotboll. Ett frekvent inslag i Champions League ledda av den karismatiske tränaren Diego Simeone. Laget ska ikväll spela premiär i La Liga och det återstår att se hur väl förberedda spelarna är inför den kommande säsongen. Atleti har endast spelat fyra matcher under uppehållet vilket skapar många frågor. En av dem är ifall laget har fått tillräckligt med matchträning innan seriestarten? Det kommer vi att få reda på efter matchen. En match som för övrigt bör bli en klassisk Atleti match. Att Atletico sätter sitt försvarsspel och vinner med uddamålet. Det känns upplagt för det då jag tror att nykomlingen Granada kommer att lägga sig på försvar när de tar sig an denna tuffa match.


Granada

Granada vann i fjol La Liga 2 och tog sig därmed upp till La Liga efter endast ett år i andraligan. Laget spelade då en försvarsinriktad fotboll där hela 30/42 matcher slutade med under 2.5 mål. När man nu ställs mot svåra Atleti på bortaplan tror jag att strategin kommer att vara att försvara det egna målet. Atleti brukar ibland få grus i maskineriet och ha svårt med målproduktionen. Min förhoppning är att det ska bli samma visa ikväll. Kan Granada hålla tätt första kvarten så tror jag att de kan greja kvällens mållina. Jag förutspår ännu en klassisk insats av hemmalaget där de vinner med 1-0 efter mål inprickat i min 65. Lycka till vid rygg!


Nyckelfaktorer:

  • Atletico är defensiva

  • Granada är defensiva

  • Premiär med hackigt spel

  • Granadas 30/42 matcher i fjol slutade med under 2.5 mål

bottom of page