top of page
  • Skribentens bildSanel Hrnjic

Speltips 12/4: Milan - Napoli ✅

Kvartsfinalerna i Champions League avlöser varandra och ikväll har vi helitalienskt att se fram emot. Milan möter Napoli med start 21:00.VINST

MATCH: Milan - Napoli

START: 12/4 - kl 21:00

SPELTIPS: Leao Rafael över 2.5 avslut

UNITS: 6/10

ODDS: 2.13


  

Italiensk batalj i CL kvarten


Milan ställs ikväll mot Napoli i kvartsfinalen av Champions League. Det blir andra gången lagen möts inom loppet av endast tio dagar. Då vanns matchen av Milan med klara 0-4 i italienska Serie A. Kvällens match borde bli betydligt jämnare. Spelet som klickas blir ett skottspel där Milans Rafael Leao får över 2.5 avslut till oddset 2.13 på Betinia. Reken hittas i menyn spelarspecialer, spelare avslut över/under.


Milan


Efter förra säsongens triumf då Milan vann Scudetton har laget haft svårt att hitta tillbaka till det vinnande spelet. Man ligger på en osäker fjärdeplats i ligan och har spelat ett spel som lämnar mycket att önska. Dock har man visat tendenser till form i sina senaste matcher där laget för mindre än tio dagar sedan besegrade suveräna Napoli med hela 0-4 på bortaplan. Ett Napoli som leder ligan med hela 16 poäng. Två av målen prickades in av lagets bästa spelare, Leao. Den matchen följdes upp av en svag 0-0 match hemma mot Empoli. Milan hade dock hela 23 avslut och 70% bollinnehav vilket vittnar om att formen ändå är god. Leao är spelaren som står för det mesta framåt och tar de allra flesta avsluten. Ikväll förväntar jag mig att få se ett taggat Milan, stärkta av sin senaste triumf mot Napoli, som går på alla cylindrar. Leao bör vara hungrigare än någonsin att skjuta sitt Milan till semifinal och bör avlossa minst tre skott till ett finfint odds.


Napoli


Napoli har varit en frisk fläkt i fotbollseuropa. Laget har fullständigt kört över hela Serie A samt dominerat i Champions League. Nu är man framme i kvarten och ska ställas mot en motståndare de känner till väl. Jag tror att Napoli kommer att kunna matcha Milan bra i målprotokollet vilket bör leda till att Milan kommer att gå för mål tiden ut. Att vi får en målmässigt jämn match är viktigt då Milan vid en eventuell tvåmålsledning skulle kunna slå av på takten och lägga sig på försvar. Förhoppningen är att vassa Napoli kan gå upp i ledning och tvinga Milan att forcera för en kvittering ledda av en skottglad Leao. Lycka till vid rygg!


Nyckelfaktorer


Milan har prickat formen

✅ Milans anfall kretsar kring Leao

✅ Milan vill ha bra resultat till returen och kommer att gå för seger

Leao är lagets bästa målskytt och tar flest avslut

Att Milan går upp i tidig ledning och börjar försvara  

bottom of page