top of page
Speltips UFC 303: Pereira vs Prochazka

UFC 303 - Pereira vs Prochazka - Main card

Vi rör oss vidare mot huvudportionen av galan där huvudmatchen är duellen om bältet i lätt tungvikt. Fina möjligheter till spel har hittats i ett par matcher som vi kommer att gå igenom här. Låt oss syna oddsen.

Analyserna är inga speltips utan snarare troliga scenarion följt av odds för dessa. Mina speltips kan hittas på min Twitter som finnes i slutet av denna artikel.

Spelen hittas på spelsidan Nya Expekt som erbjuder ett gratisspel på upp till 1500 kr vid registrering. Klicka på bilden nedan och ta del av Nya Expekts välkomstbonus.


Nya Expekt Gratisspel

Ian Machado Garry v Michael Page 

Garry borde kunna utnyttja sina sparkar, pressa mot buren samt mixa in brottning och nertagningshot för att på så sätt relativt enkelt kunna vinna matchen. Page är lite överhypad, börjar bli till åren och är i min mening lite för tunn mot toppskiktet i UFC (nej, Holland hör inte hemma där). Garry är en av hans tuffaste motståndare någonsin och oddset 1.80 på irländaren tidigare i veckan plockades illa kvickt. Dagens odds på 1.65 saknar tyvärr värde.


Vinnare: Garry (via poäng)

Odds: 2.55


Mayra Bueno Silva v Macy Chiasson

En på förhand tråkig drabbning i damernas bantamvikt där det bara är frågan om vem av dem uppvisar mindre dåligt fight-IQ. Är Chiasson smart utnyttjar hon sin längd och vinner en striking-affär på poäng i den stora buren. Men ger hon sig in i grapplingdueller skapar hon bara onödiga öppningar för Silva. Tror lite mer på det första scenariot, men litar i grund och botten inte på någon av dem.


Vinnare: Chiasson (via poäng)

Odds: 2.75


Anthony Smith v Roman Dolidze

Dolidze hoppar in på kort varsel, vilket räcker för mig som anledning att luta åt en Smith-vinst. Georgiern bör utöver det redan nämnda vara den sämre strikern och erbjuder inget på mattan som Smith inte redan har sett. Jag tror att jänkaren med sin fina fight-IQ och erfarenhet utnyttjar de fördelarna han erbjuds och vinner en jämn kamp.


Vinnare: Smith (via poäng)

Odds: 4.35


Brian Ortega v Diego Lopes

Ortega har på sistone pratat om att han planerar en flytt upp till lättvikt, vilket i sig är ett varningens tecken. Han tar sig an en hungrig fighter i Lopes som har imponerat sedan debuten. Brassen bör vara den kvickare strikern och har vassa bensparkar, någon som kan sakta ner motståndarens boxning. Tror tyvärr inte Ortega kommer att implementera sin fina brottning tillräckligt, och kommer istället att matas med slag över tre ronder.


Vinnare: Lopes (via poäng)

Odds: 5.3


Alex Pereira v Jiri Prochazka

Detta är möte nummer två om bältet mellan två bjässar som vi känner till väl vid det här laget. Alex funkar som bäst när han ges utrymme för sin tekniska kickboxning, vilket i princip är den enda kampsport som han utmärker sig inom. Jiris matchplan bör vara att sätta press mot buren, minska distansen och ta fram sin oförutsägbara och vilda stil. Han får även fördelen i brottningen och nere på mattan. Tjeckien bör ha lärt sig läxan från första mötet och överleva en trevande och försiktig matchstart, innan han börjar sätta press som han allt som ofta gör. Lirade på en Jiri-vinst tidigare i veckan till oddset 2.30, vilket fortfarande gått att hitta på marknaden.


Vinnare: Jiri (via KO/TKO)

Odds: 3.15


Detta sammanfattar den här galans Main Card. För speltips kolla in min twitter UFC Savant (@fillekosovac) / X (twitter.com).

Allt gott!

Filip Kosovac

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Bonus → 500 kr Gratisspel

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 1000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page