top of page

Stryktipset

STRYKTIPSET TIPS V.43

Spelstopp: 15:59

Rader: 4608

Tipster:

220d9f_8a79e0b62238404b8526b909301d5ff2~mv2.png

STRYKTIPSET TIPS V.43

Sista lördagen i oktober innebär månadens sista Stryktips. Omgången är väldigt klurig och innehåller förutom Premier League, Championship och League One även en match ifrån La Liga. Det handlar om El Clasico mellan Barcelona - Real Madrid med start 16:15. Som grädde på tårtan skjuter Svenskaspel in 14 miljoner i Jackpot för oss att tävla om. Det är helt klart något som lockar och Bettingstars ställer upp med nedanstående preliminära rad.


Spiken


Här gör vi det enkelt för oss själva denna omgång och spikar spikarnas spik. Det handlar om match nummer 2 mellan Arsenal - Sheffield United. Här råder det klasskillnad på samtliga fronter i hemmalagets favör. Skillnaden är så pass påtaglig att det troligtvis skulle krävas att Arsenal decimmeras till nio man för att det ska bli match. Streckningen kommer att rusa iväg till över 90% för en hemmaseger men jag anser det inte vara värt att slösa några onödiga tecken på seriens sämsta lag, Sheffield Utd. Gästerna ligger sist i Premier League med en ynka poäng till sitt namn. Utöver det släpper man in flest mål vilket fullbordar lagets fiasko såhär långt på säsongen. Obesegrade Arsenal förblir obesegrade efter denna omgång.


Skrällen


Omgångens skräll fiskas i match nummer 8 mellan nykomlingarna Ipswich - Plymouth. Hemmalaget Ipswich har spelat en fantastisk fotboll och kört över allt i sin väg denna säsong. En bedrift som tagit dem till en fin andraplats i Championship med en match mindre spelad. Det är ett skickligt lag med en offensiv filosofi. Ett lag som gillar att föra sina matcher och på så sätt styra över sitt eget öde. Ipswich har vunnit hela 10/12 ligamatcher denna säsong och ser ostoppbara ut. Laget snittar 3 gjorda mål/match på sin hemmaplan men släpper in knappa 2 mål/match hemma. Det är siffror som inte ingjuter någon vidare stabilitet även om resultaten gått lagets väg. Jag anser att det finns en rimlig chans att nykomlingen Ipswich kan komma att tappa poäng till en annan nykomling, Plymouth, denna omgång. Dels för att man aldrig kan vara helt 100% på nykomlingar samt dels för att Ipswich endast vunnit 2/6 senaste hemmamatcherna mot Plymouth. Så Ipswich står för knappa 80% av streckningen finns det enormt värde på både X och 2. Samtliga tecken åker in i denna match och vi hoppas på poängtapp för hemmalaget.


Piraten


Omgångens pirat tilldelas Bolton i match nummer 13 mellan Charlton - Bolton. Det är en toppmatch i League One, en liga som jag dessvärre har svag koll på. Således är detta spel endast baserat på statistik. Charlton ligger på en 13e plats i tabellen efter lika många vinster som förluster. Laget har vunnit 5/8 matcher på hemmaplan vilket indikerar om en viss styrka i sin hemmaborg. Formen är oviss efter att man föll borta mot mittenlaget Lincoln i sin senaste ligamatch.

Bolton har startat fint och ligger fyra i League One. Formen är god då laget vunnit 4/5 senaste matcherna. Bolton har även visat sig vara bra i bortaspelet då de spelat in 10p på 5 matcher. Inbördes möten går även de till Bolton som inte förlorat borta mot Charlton på fyra raka matcher. Sammanfattningsvis ligger Bolton före Charlton i ligan, har bättre form samt har en inbördes fördel mot Charlton. Detta gör dem till en bra pirat där favoriten Charlton ratas till knappa 40%.
OBS! För att ta del av våra andelar behöver man gå med i vårt lag Bettingstars på Svenska Spel. Är man redan med i laget så väljer man "Spela i lag" i Svenskaspels vänstra meny.

Skissen är preliminär och kan komma att ändras vid inlämning beroende på andelsförsäljning och startelvor. Välkomna!

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Gratisspel upp till 500 SEK

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 1000 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page