top of page
STRYKTIPSET TIPS V.40

Stryktipset

STRYKTIPSET TIPS V.40

Spelstopp: 15:59

Rader: 3072

Tipster:

Svenskaspel

STRYKTIPSET TIPS V.40

Lördagens stryktips är något utöver det vanliga. Svenskaspel skjuter nämligen in hela 20 miljoner i Jackpot att tävla om. Jag kan i alla fall inte dra mig till minnes när jackpoten var så stor och självklart kliar det i fingrarna att försöka ta del av kakan. Bettingstars ställer upp med nedanstående rad bestående av 2 spikar, 10 halvgarderingar samt 1 helgardering.


Spiken

Att satsa på rött 100 gånger i rad bör i slutändan innebära att det någon gång blir rött. Så lyder min motivering till omgångens spik. Skämt å sido. Spiken hittas i match nummer 3 mellan Manchester United - Brentford. Här spikas hemmalaget United till ca 61% av streckningen. Förhoppninigsvis skall Uniteds usla form innebära att den inte skenar iväg.

Varför är United en bra spik?

Jag anser att kupongen överlag är väldigt svår denna omgång. I princip samtliga lag är relativt jämt matchade och det är svårt att utse en solklar favorit till ett bra värde. Mitt val föll för United som befinner sig mitt i stormens öga. Det går emot för laget på alla fronter och inte mycket tyder på förbättring. Dock anser jag någonstans att nog får vara nog. United har i mitt tycke nått botten och bör således börja studsa upp. Brentford känns som en perfekt motståndare för just det. Brentford är ett lag som försöker spela sin fotboll och förhoppningsvis inte kommer att parkera bussen mot United. De är ett bra lag men inte alltför bra. En sådan strategi är precis vad United behöver då de behöver ytor att jobba på. Kanske kan de få lite gratis ifall Brentford skulle öppna upp spelet. Att United dessutom vunnit två raka hemmamatcher mot Brentford kan betyda att det är en passande motståndare.


Skrällen

Omgångens skräll hittas i match nummer 1 mellan Crystal Palace - Nottingham Forest. Det är i mitt tycke två jämna lag både till trupp och tabellplacering. Lagen ligger i mittenskiktet av Premier League där tre poäng skiljer dem åt i Palaces favör. Att hemmalaget Palace är streckade en bra bit över 50% är dock orimligt med tanke på att oddset på en hemmaseger är ca 2.30 och fortsätter att stiga. Den orimliga streckningen gör att värdet helt klart ligger hos Nottingham. Vad som talar för Palace är att de kommer ifrån en fin 0-1 seger mot Manchester United. Vad som talar emot är att de kan få klara sig utan upp till åtta spelare. Palace har inte så pass bra bredd för att smärtfritt kunna ersätta dessa spelare. Kanske kan det vara tungan på vågen i dagens match?

Nottingham Forest anser jag har en relativt bra trupp. Laget spelar inte den mest bländande fotbollen men de tar sina poäng tack vare individuell skicklighet. Forest verkar även trivas borta mot Palace där de endast förlorat 1/10 senaste matcherna. Kanske kan de fortsätta på det spåret idag?

Matchen är svårtippad så jag slänger in samtliga tecken i hopp om en Nottingham seger.


Piraten

Bettingstars pirater har haft stor frangång och avgått med fina skatter. Hoppas att det fortsätter så och att vi kan fälla ännu en favorit! Omgångens Pirat hittas i match nummer 12 mellan QPR - Blackburn. Här har vi en klassisk "felstreckning" där oddsfavoriten Blackburn blivit underdog enligt Stryktipsets streckning. Inledningvis ska det sägas att båda lagen inlett säsonngen dåligt och ligger i botten av Championship. QPR väntar fortfarande på första hemmasegern medan Blackburn vill avsluta sin tre matchers långa förlustsvit på bortaplan. Vad som gör att jag väljer att rata Queens är att de endast vunnit 1/18 senaste hemmamatcher. Det motsvarar ca 5.5%. Det som däremot talar för Blackburn är att de vunnit tre raka matcher mot just QPR. Momentum bör ligga hos bortalaget.OBS! För att ta del av våra andelar behöver man gå med i vårt lag Bettingstars på Svenska Spel. Länken bör leda dit. Är man redan med i laget så väljer man "Spela i lag" i Svenskaspels vänstra meny.

Skissen är preliminär och kan komma att ändras vid inlämning beroende på andelsförsäljning och startelvor. Välkomna!


Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Bonus → 500 kr Gratisspel

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 1000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

Bonus → 100% upp till 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page