top of page

Europatipset

EUROPATIPSET TIPS V.40

Spelstopp: 14:59

Rader: 4608

Tipster:

220d9f_8a79e0b62238404b8526b909301d5ff2~mv2.png

EUROPATIPSET V.40

Bettingstars ska denna söndag försöka bygga vidare på förra helgens succé på Europaripset och förhoppningsvis upprepa bedriften att få 13 rätt. Dagens omgång är dock en väldigt svår sådan bestående av många överstreckade favoriter. Favoriter som möter väldigt svårt motstånd och det gäller att försöka fälla rätt träd. Svenskaspel skjuter in 4 miljoner i Jackpot för att förhöja spännigen något. Det tackar vi för! Neda följer några tidiga tankar och preliminär radskiss. Trevlig läsning.


Spiken

Omgångens spik hämtas i match nummer 6 där Cagliari möter Roma. Nykomlingen, tillika tabelljumbon Cagrliari, har fått en usel start på säsongen. Men endast två inspelade poäng och en målskillnad på svaga 2-12 efter sju matcher ligger man sist i Serie A. Laget ser hopplöst ut där varken spelet eller truppen håller Serie A nivå. Laget dras dessutom med en hel del skador på viktiga spelare vilket gör läget än värre. De bör helt enkelt vara en munsbit för Roma ikväll.

Roma har heller inte fått en bländande start på säsongen och ligger på en 13e plats i Serie A efter endast två segrar på sju matcher. Det är dock ett lag som börjar få bitarna på plats där lagets centertank Lukaku börjar hitta storformen. Roma är på papperet klasser bättre än Cagliari på varje position vilket bör visa sig i dagens match. Roma spikas trots viss överstreckning.


Skrällen

Vi stannar kvar i Italien där vi även hittar omgångens skräll. Den finns i match nummer 7 mellan Napoli - Fiorentina. Här är mästarna Napoli storfavoriter både sett till odds och streckning. Hela 79% av spelanrna tror att Napoli besegrar Fiorentina. Det är ett självklart tecken att ta med med tanke på Napolis kvalité. Jag anser dock att ettan inte alls behöver vara så given med tanke på det tuffa motståndet som kommer på besök. Fiorentina är ett väldigt lurigt lag som förespråkar en fotboll med hög press och högt bollinnehav. Det är ett lag som kan överraska mot seriens samtliga lag om de får till sitt spel. Det kan ses i lagens fem senaste möten där Fiorentina vunnit 2/5 bortamatcher. Fiorentina har en bra trupp med bra spetskompetens och ledda av en offensiv tränare. Tvåan Fiorentina måste tas med som skrälltecken till ynka 7%. Detta kan bli en rejäl kupongrensare.


Piraten

Bettingstars pirater har varit en succé hittills och skördat stor framgång. De går ut på att helt ta bort det högst streckade tecknet i en match och på så sätt "stjäla" procent. Omgångens pirat hittas i match nummer 4 mellan Wolverhampton - Aston Villa i Premier League. Bortalaget Villa som ger över 2 gånger insatsen på oddset har blivit reält överstreckade på Europatipset. Hela 56% av spelarna tror på en Villa seger. Här anser jag att hemmalaget Wolverhampton har en fullgod chans till poäng. Laget spelar en kompakt fotboll och har spelare med individuell kvalité som kan avgöra matcher. Wolves truppläge ser bra ut där laget i princip har hela truppen att tillgå, Villa å andra sidan kan få klara sig utan åtta spelare. Slutligen verkar Wolves ha lätt för Villa på sin hemmaplan där de vunnit fem av lagens 6 senaste möten. Aston Villa ratas till hela 56% och Wolves blir därmed omgångens Pirat.OBS! För att ta del av våra andelar behöver man gå med i vårt lag Bettingstars på Svenska Spel. Länken bör leda dit. Är man redan med i laget så väljer man "Spela i lag" i Svenskaspels vänstra meny.

Skissen är preliminär och kan komma att ändras vid inlämning beroende på andelsförsäljning och startelvor.. Välkomna!

Vi rekommenderar 🥇

LeoVegas

★★★★★ 5/5

Gratisspel upp till 500 SEK

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betsson

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

SpeedyBet

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 1000 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bethard

★★★★★ 5/5

100% UPP TILL 500 KR

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Stödlinjen.se | Regler & Villkor gäller

bottom of page